1

Supravegherea video a locuintei

Pentru ca siguranta nu mai este ce a fost acum 10 sau chiar 15 ani, trebuie sa facem in asa fel incat, chiar daca plecam de acasa, totul este in siguranta. Bineinteles, acest lucru nu se intampla mereu, insa am auzit multe povesti de la prietenii mei si sunt sigur ca pentru o investitie mica, este mai bine sa te asiguri. Asta, o poti face prin mai multe metode, insa cea mai sigura este prin instalarea camerelor video in propria curte sau casa, in functie de preferinte.

La un moment dat, l-am ajutat pe un prieten sa isi gaseasca cele mai bune camere video si am dat peste magazinul Royal-Security.ro, care de la inceput mi s-a parut foarte interesant. Si am zis sa ii dau o sansa, recomandandu-l prietenului meu, care intr-un final mi-a si multumit pentru ca l-am ajutat sa faca o alegere foarte buna. Putin mai jos, vei gasi cateva aspecte ale camerelor video care trebuie instalate pentru protectia casei tale, deoarece nu este atat de simplu pe cat pare.

Tot ce trebuie sa stii despre supravegherea video a casei tale

Aspectul pe care mereu il recomnd ca fiind cel mai important, este tocmai calitatea acestor camere video. Deoarece mereu dorim sa stim care este situatia, asigura-te ca iti cumperi niste camere video care pot fi accesate cu usurinta direct de pe smartphone-ul tau. Am auzit multe povesti prin care posesorii camerelor video, au niste probleme in ceea ce consta accesarea imaginilor. Astfel, chiar daca platesti mai mult, macar esti sigur ca nu ai probleme din acest punct de vedere si poti sa fii mult mai linistit.

Chiar daca ai crede ca va trebui sa iti pui camere video in ficare colt al casei fiind incluse intr-un sistem destul de complicat, este important sa ai doar cateva, la intrari si la cele mai importante colturi ale casei. Deoarece in cazul unei situatii de genul acesta, iti va fi mult mai usor sa recunosti persoana respectiva decat sa pui 20 de camere si nici una sa nu-i surprinda fata. Ba mai mult, din acest punct de vedere, esti in avantaj doearece nu vei cheltui o suma mare de bani.

Si bineinteles, ceea ce trebuie sa analizezi foarte bine, este tipul sistemului video. Acesta poate fi de interior sau de exterior si va trebui sa te decizi, in functie strict de preferintele tale. Ca de exemplu, cele de exterior necesita mai multa stiinta in ceea ce consta instalarea lor in timpul in care cele de interior, sunt mult mai usor si le poti instala chiar tu. Consider ca acest aspect trebuie analizat o perioada mai lunga de timp, deoarece nu vei fi multumit daca alegi un tip care nu iti satisface nevoia.

One Comment

  1. “Tot ce trebuie sa stii despre supravegherea video a casei tale”
    Asta e tot ce trebuie sa stiu? Nimic detalii despre DVR despre megapixeli, raza de actiune?
    Pare ca scrii doar sa fie ceva scris, nimic concret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *