0

La ce sa fii atent cand cauti o mobila ieftina

Unul din avantajele de a cumpara un apartament nou este faptul ca poti sa te muti deja cu mobila si cu hainele fara sa fie nevoie sa te apuci de renovat prin casa, lucru care costa multi bani si dureaza destul de mult timp, sa nu mai spunem de cat d egreu gasesti niste mesteri seriosi.

Unul din cele mai faine momente este atunci cand iti alegi mobila ieftina pentru a amenaja locuinta. Desi multi cred ca totul e scump sa stiti ca se poate mobila o casa si cu mobilier ieftin, bun si frumos. Totul tine de gusturi si cand credeti ca sunteti in pana de idei, puteti apela oricand la specialisti.

Alegerea mobilei pentru locuinta este o etapa foarte importanta si necesita mai mult timp decat ai crede. Asa ca atunci cand iti alegi mobilierul trebuie sa tii cont de urmatoarele aspecte:

amenajaredelivingcubucatarieintegrata_35365

Materialul pieselor de mobilier
Fie ca vorbim de pat, dulapuri, comoda sau o noptiera, ar fi indicat sa fie de calitate, nu trebuie neaparat sa aiba aspect solid, ci chiar sa fie. Fugiti de plastic, alegeti un lemn bun si tineti minte ca este mai important sa te simti confortabil decat sa arate bine.

Forma si finisajele pieselor de mobilier
Acestea pot influenta multe aspecte mai ales cand vine vorba de spatiul disponibil, exista trucuri ca un spatiu mic sa para mult mai mare si asta in mare parte datorita formei, culorilor. De exemplu o canapea cu picioare din lemn si cu spatiu intre parchet si mobilier da senzatia de spatiu, culorile deschise ajuta si ele foarte mult. Alegeti formele usor rotunjite acestea va ajuta foarte mult atunci cand nu dispuneti de mult spatiu.Mobila de living trebuie sa fie de tip modular, nu mai merge mobila din lemn masiv, alegeti corpuri mici si discrete, lasati peretii mai goi, aspectele astea dau senzatia de spatiu aerisit.

5-idei-pentru-alegerea-mobilei-1

Atunci cand bugetul este mic sa nu va grabiti in cumpararea mobilei, asteptati promotiile, puteti sa le cumparati in perioada de reduceri chiar si la jumatate de pret. Multi au inceput in casa noua cu un stander si o saltea de pat si au ajuns in cateva luni sa-si mobileze toata locuinta. Din pacate la electrocasnice situatia e un pic mai complicata pentru ca acolo e nevoie de cateva care sunt necesare.

Voi ce buget alocati mobilei din casa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *