4

Ce inseamna “Turul burgerilor din Iasi” ?

Scopul acestui tur este pentru a stabili care este “Cel mai bun burger din Iasi” in 2014 si asta pentru ca in ultimul an in Iasi s-au deschis multe localuri axate doar pe burgeri sau au introdus in meniuri un burger ce contine o reteta speciala.
Conceptul de tur al burgerilor a fost inceput de sfweekly.com iar pe Romania a fost realizat de catre bloggerul nwradu.ro pentru restaurantele din Bucuresti, astfel la Iasi se va realiza al doilea top al burgerilor din tara.

Voteaza si tu “Cel mai bun burger din Iasi in 2014”

Spre deosebire de cei care au inceput acest trend, eu am ales ca oamenii sa voteze fiecare preferintele sale, iar eu dupa recenziile mele voi adauga cate 100 de voturi burgerului care m-a impresionat atat prin gust dar si prin reteta, astfel impreuna cu cititorii www.iasi4u.ro vom decide cine merita titlul de “Cel mai bun burger din Iasi in 2014“. Si ca totul sa fie bine si frumos voi pregati un premiu astfel incat meritele castigatorului sa fie vizibile si laudate.

Odata cu inceperea acestui tur am decis sa ma cantaresc special pentru a demonstra ca burgerii consumati in cantitate moderata nu ingrasa, asa ca am plecat la “tur” cu 73,8 kg si voi vedea dupa ce voi testa toate locatiile si burgerii lor la cate kilograme voi ajunge.

20141002_122434

Burgeri testati pana acum:

Cheeseburger Corner de la Corner Sport Bar

The Goodfather (Italian) de la Vivo – Fusion Street Food

Burgerul de la Eat&Go

Mr. Rucola de la Frankly Burgers in “Turul Burgerilor din Iasi 2014″

Burgerul casei de la Restaurant Toujours in “Turul Burgerilor din Iasi 2014″

Burgerul casei de la Restaurant Toujours in “Turul Burgerilor din Iasi 2014″

– Gene Hackman Cheeseburger de la Restaurant Little Texas “Turul Burgerilor din Iasi 2014″

– Kirk Douglas Chicken Burger de la Little Texas in “Turul Burgerilor din Iasi″

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *