0

De ce sa nu alegi un videograf  amator pentru nunta ta

Filmarea video profesionala nu este doar o oportunitate de a salva pentru tine si descendentii tai momente pretioase ale nuntii tale. Aceasta este o oportunitate de a prinde stralucirea ochilor si zambetele stralucitoare la momentul potrivit. Numai un expert care este indragostit de munca sa, va putea transforma orice eveniment in cadre spectaculoase. Cameramanii profesionisti ofera clientilor servicii video nunta de calitate,  care pot fi pastrate foarte multi ani. Experienta acumulata si echipamentul modern, pot fi adaptate in orice conditii, iar clientilor li se garanteaza calitatea superioara a filmului.

De ce este atat de important sa vorbesti despre aceste merite? Este foarte simplu: cameramanii profesionisti de nunta detin o tehnica buna pe care si-o pot permite astazi, iar amatorii, care sunt oamenii fara nicio experienta speciala in fotografiere, nu detin astfel de tehnici si cunostinte avansate. Camera devine profesionala numai atunci cand intra pe mainile unui profesionist.

foto-nunta

Fotografii spectaculoase

Nu te poti indoi de faptul ca, profesionistii sunt pregatiti sa faca fotografii spectaculoase la nunta ta, avand cunostinte si abordari profesionale. La finalul filmarii, se obtine exact imaginea pe care ti-ai imaginat-o si chiar mai bine. Prima conditie obligatorie pentru un cameraman bun de nunta, este contactul cu organizatorii acestui eveniment. De aceea, trebuie sa organizezi o intalnire, pentru a fi sigur ca ai facut alegerea potrivita, ca ai pus toate intrebarile si, bineinteles, ai vizualizat filmele celor care au realizat deja filme de nunta cu acest videograf de nunta profesionist.

Trebuie sa vezi exact daca operatorul este unul profesionist sau unul amator. De obicei, cameramanul amator urmareste videoclipurile si discuta despre propriile idei si despre nunta in general. Spune despre preturi, experienta sa de filmare nefiind relevanta. In schimb, profesionistul se gandeste la toate: traseul  nuntii, optiunile de rezerva in cazul vremii nefavorabile, discutand scenariul in detaliu. De aceea este mai bine pentru noul cuplu  sa caute cameramanul de nunta din timp, pentru ca stabilirea detaliilor este foarte importanta. Sarcina cameramanului este de a filma pe toata lumea, astfel incat toti participantii la nunta sa se simta cat mai confortabil in fata camerei si sa arate natural.

De ce cameramanul amator nu are nevoie de un scenariu

Desigur, un operator profesionist poate lucra si fara el. Si, probabil, vei fi chiar multumit de rezultat. Insa, problema este ca doar filmarea unui raport de la nunta ta, nu este atat de interesanta. Acest lucru se potriveste unui amator. La urma urmei, principalele lucruri pe care trebuie sa le obtii de la un astfel de eveniment, sunt emotiile sincere care trebuie sa  fie suprinse in cadru. Cameramanul amator, nu va putea decat sa filmeze la intamplare, nereusind sa surprinda emotiile pozitive ale mirilor si familiilor lor. De asemeni, camera de filmare este o doamna capricioasa, care chiar daca este profesionala si in mainile unui maestru, aceasta nu-si face singura treaba, daca operatorul nu  recomanda clientilor cum sa se comporte in cadru. Astfel, discutand cu cameramanul din timp, pana la nunta, vei fi aproape actor si nicio camera de luat vederi nu te va mai stanjeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *