0

Cea mai fiabila platforma de tractari auto din Bucuresti!

Platforma de tractare auto ramane un serviciu valoros, mai ales pentru soferii din Bucuresti, care zilnic se confrunta cu trafic intens si risc crescut de accidentari auto.

Din fericire, firma top-tractari-auto-bucuresti.ro ofera cele mai bune si rapide servicii de tractari auto la preturi chiar avantajoase.

Remorcarea este o tehnica care implica remorcarea unui vehicul fara un singur mijloc de propulsie folosind altul pentru a-l depana. Operatia se poate face in diferite moduri.

Remorcare folosind bara

Bara de remorcare este o solutie buna pentru tractarea unei masini stationare. Principiul acestui sistem este sa lase cele patru roti ale masinii pe pamant pentru a conecta camionul de remorcare si masina avariata, aveti nevoie de o bara de remorcare. Mai presus de toate, este important sa va asigurati ca autoturismul poate fi remorcat in acest fel, pentru a evita diverse avarii ale carcasei de transfer si ale transmisiei. Daca instructiunile din manualul vehiculului de remorcare nu interzic acest proces, atunci nu este nimic de temut. Cu toate acestea, este important sa se respecte anumite precautii in timpul operatiei, cum ar fi neutralizarea carcasei de transfer, de exemplu. Apoi, intrucat exista mai multe tipuri de bare de remorcare, este important sa stim care dintre ele se potriveste cel mai bine vehiculului care urmeaza a fi reparat. Barele pliabile sunt destinate vehiculelor de la 1,8 la 2,5 tone. Bare standard pentru masini de la 2 la 2,5 tone si bare telescopice pentru cele de la 2 la 3 tone.

Remorca cu platforma poate transporta toate tipurile de vehicule. Este pur si simplu necesar sa tineti cont de greutatea totala autorizata in sarcina. Este un sistem potrivit pentru a transporta in siguranta o masina in timpul unei calatorii scurte sau lungi. Principiul este sa plasati masina tractata pe un camion de remorcare. Daca intr-adevar nu se poate misca, este usor sa-l reasamblati pe platforma folosind trolii. Cu toate acestea, pentru a efectua operatiunea in mod corespunzator, este recomandat sa utilizati un personala experimentat pentru a face aceasta operatiune. Compania top-tractari-auto-bucuresti.ro isi ofera serviciile de ani buni iar clientii sunt intotdeauna multumiti.

Top Tractari are in mod cert cele mai bun sistem de tractari platforma auto Bucuresti. Cleintii care apeleaza la serviciile acestei firme sunt intampinati intotdeauna cu promptitudine si respect. Echipa fiind formata din profesionisti in domeniu care vor sti sa interpreteze fiecare situatie punand in plin plan siguranta cleintului, a autovehicoluli sia celor din jur. Este metoda cea mai sigura de a-ti duce vehicolul la cle ami apropiat service auto in cazul unei defectiuni.

Pagina web a celor de la top-tractari-auto-bucuresti.ro prezinta toate informatiile necesare, iar echipa este usor d gasit pe toate retelele de socializare. Fie ca doresti sa iti ducei masina noua la RAR sau ai avut ghinionul sa faci pana in drum spre locul de munca, echipa Top Tractari te poate scoate din cele ami dificile situatii. Preturile sunt avantajoase iar serviciul lor acopera un orice orar, deoarece prioritatea lor este de a-si ajuta clientii!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *