0

Plase insecte pentru o casa curata si pentru sanatatea celor care traiesc in ea

Insectele trebuie sa traiasca in mijlocul naturii, departe de om si de locuintele acestuia. Atat prin secretiile lor, cat si prin mediile pe care le tranziteaza ele sunt focare de microbi si pot genera boli grave.

De pilda tantarul, introduce acul plin de microbi, se hraneste cu sangele omului si imprastie boala peste tot. In plus, cand este in casa, nu te mai poti concentra sa lucrezi ceva din cauza bazaielilor sale.

Zgomotele pe care le emite un tantar ziua, dar si cand incerci sa inchizi ochii sunt agasante si te aduc la depresie. Daca ai si copii in casa, nu te ingrijorezi atat de tare pentru sanatatea ta, cat pentru sanatatea lor.

Tantarii care roiesc in jurul tau sunt aceiasi cu cei pe care i-ai vazut roind pe langa tomberoane, pe resturi alimentare aflate in descompunere.

Iata de ce vara nimeni nu ar trebui sa stea fara plase insecte, care pot fi gasite la adresa https://www.aluroller.ro/plase-insecte.

Din moment ce au intrat in casa, pun stapanire pe ea. Mustele se asaza pe tot ce este alb si curat si lasa in urma petele negre specifice lor.

Tavanele devin cu picatele in cateva ore, perdelele albe trebuie sa fie si ele spalate. Rufele albe puse la uscat pe balcon vor fi spalate din nou, fiindca ar fi rusinos sa iesi in lume cu o bluza alba, plina de mizerie de muste!

Ai o musca in casa, ascunzi tot ce este de mancare, daca vrei sa nu inghiti mizerii. Mustele ca si tantarii si gandacii vin din medii sordide, fiind camionagii tuturor microbilor intalniti in cale.

Mustele au picioarele pline de microbi, dar mai depun si oua si ne trezim cu alimentele alterate si suntem nevoiti sa le arucam. Suntem fericiti, daca le-am vazut pe paine, pe rosii, pe friptura lasata pe masa si complet nefericiti, daca insecta s-a plimbat in voie pe mancarea noastra, fara sa o vedem si mancam cu pofta din ea dupa ce a devenit o insula de microbi.

Vara iti este si frica sa deschizi usa, sa nu intre peste tine in casa tantarii si mustele. Uneori, oamenii se si cearta pe aceasta tema, de parca usa casei nu este facuta sa fie deschisa. Dar ce spuneti de ferestrele care raman inchise permanent si nu intra o gura de aer curat in casa, de frica insectelor?

Daca la amiaza geamul nu poate fi deschis din cauza aerului fierbinte de afara, dimineata si seara trebuie sa se aeriseasca in locuinta.

Plase de insecte bine fixate la ferestre si chiar la usile care fac legatura intre exterior si interior feresc familie de toate neajunsurile enumerate mai sus si sunt mult mai sanatoase si sigure decat anumite substante utilizate in scopul eradicarii insectelor.

Pastilele pentru tantari sau spray-ul pentru insecte viciaza aerul. Nu este indicat sa se  mai stea in casa 3-4 ore dupa ce a fost folosita acesta metoda de anihilare a insectelor, fiindca taria respectiva ameteste si da stari de greata si senzatia de rau.

Plasa pentru insecte functioneaza ca o bariera in calea acestora si implicit a microbilor pe care ii aduc acestea in casa noastra.

Pe site-ul magazinului cu cele mai bune plase insecte se gasesc si rulouri exterioare, tamplarie PVC, jaluzele verticale si rolete textile zebra. Toate acestea sunt deosebit de utile in orice gospodarie si magazinul prezentat mai sus le comercializeaza la preturi foarte bune.

Oamenii nu trebuie sa calatoreasca prin caldura sa le caute, ci intra pe site-ul magazinului si dupa consilierae gratuita pe care o primesc de la specialisti, pun marfa in cos si o primesc acasa peste cateva zile.

Este bine sa fii informat din timp cu privire la aceste produse care te feresc de invazia insectelor, fiindca timpul trece foarte repede si ne trezim in toiul verii, cand plasele pentru insecte trebuie sa fie deja montate la ferestre.

Este bine sa stii de unde poti comanda o plasa deasa si rezistenta, care nu se taie de la razele soarelui si din ce loc poti comanda cele mai sigure si bune rulouri exterioare, care sunt bune si iarna, dar si vara si toamna.

Rulorurile exterioare reprezinta cea mai eficienta modalitate de izolare a casei, dar si o forma de infrumusetare a ei. Cand acestea sunt trase, locuinta pare mai eleganta si mai scumpa. In plus, jaluzelele si rulourile exteriorare mascheaza petele de la stropii de ploaie si de praf de pe ferestrele foarte inalte, care nu pot fi spalate mereu.

Intrati acum cu incredere in magazin si plasati comanda! Nu este prea devreme, fiindca in zilele foarte calde mustele nu stiu de unde apar si intra in casele noastre.

Apreciez magazinele care furnizeaza produse utile cu ajutorul carora oamenii isi pot mentine sanatatea, linistea si igiena in casele lor! Ce ne-am face oare fara plasele robuste de insecte si fara rulourile exterioare?

Cu furnizori de produse care ne asigura linistea in case, nu ne mai facem griji in privinta mustelor si a tantarilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *