0

Serviciile oferite de aceata casa funerara au fost impecabile

Nimeni nu isi doreste sa fie pus in situatia de a organiza o inmormantare, insa, atunci cand inevitabilul se intampla, Casa Funerara Luca va poate asigura servicii funerare complete. In plus, firma are posibilitatea de a va ghida pe durata intregului proces si tot ei, vor fi cei care vor pune la punct toate aranjamentele necesare.

Casa Funerara Luca se dedica mentinerii celor mai inalte standarde in domeniul funerar, astfel incat pot asigura ca familiile indoliate vor primi toate sfaturile si sprijinul de care acestia au nevoie. Specialistii vor acorda atentie clientului, profesionalism, calitate, respect reciproc, initiativa, ei fiind cei care stiu ce presupune munca in echipa si integritatea. De aceea, atunci cand veti cauta servicii funerare Bucuresti puteti apela la Casa Funerara Luca cu toata increderea.

Rolul firmei de servicii funerare consta in oferirea unei game largi de servicii care cuprinde organizarea practica, sprijinul, indrumarea familiei si punerea in legatura cu alte organizatii sau servicii pentru a asigura o ceremonie adecvata. Pe de alta parte, firma va fi alaturi de fiecare familie indoliata pentru a putea oferi suport si indrumare.

Stim ca exista numeroase traditii si obiceiuri pe care fiecare familie isi doreste sa le respecte, astfel ca dupa ce un reprezentant al firmei de servicii funerare va discuta cerintele cu familia indoliata, firma ii va putea aranja defectului, inmormantarea respectandu-le, si in acelasi timp, asumandu-si responsabilitatea pentru organizarea fiecaruia aspect al evenimentului si respectarea standardelor profesionale ridicate, impuse.

Printre serviciile asigurate de Casa Funerara Luca se numara:

  • transportul persoanei decedate de la morga catre casa, capela sau biserica;
  • facilitati pentru a putea veghea defunctul inaintea ceremoniei;
  • asigurarea documentelor necesare;
  • asigurarea indeplinirii dorintelor dumneavoastra si ale defunctului in legatura cu aranjamentele funerare;
  • aranjarea cererilor musicale specifice;
  • aranjamente florale la cataflc si la mormant;
  • oferirea unei game largi de sicrie pentru toate tipurile de cerinte si de buget;
  • repatrierea sau transferul in alte zone ale tarii a urnei cu cenusa defunctului.

La Casa Funerara Luca stim ca decesul unei persoane este fara nici o urma de indoiala cel mai greu moment prin care trebuie sa treaca apropiatii persoanei decedate. Deoarece suferinta cauzata de pierderea unei persoane dragi intristeaza este important ca familia indoliata sa apeleze la servicii funerare complete. Astfel, prin apelarea la servicii de acest tip, familia indoliata se poate asigura ca persoana decedata va avea parte de o inmormantare asa cum se cuvine.

Este foarte adevarat ca familia indoliata se poate ocupa de tot ceea ce presupune inmormantarea persoanei dragi, insa, este extrem de greu de realizat o astfel de misiune.

In concluzie, apelarea la servicii funerare in momentul in care o persoana draga decedeaza este solutia potrivita pentru o inmormantare realizata ca la carte.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *