0

Ceasuri pentru femei si barbati

Brasty.ro este magazinul indragit atat de femei, cat si de barbati, deoarece ofera produse de foarte buna calitate la preturi cu adevarat mici. Gama de ceasuri dama si barbati de la acest magazin este foarte populara, deoarece ofera brand-uri cunoscute in toata lumea la preturi foarte acceptabile.

Am intrat in contact cu aceasta firma in urma cu un an, cand eram in cautarea unui ceas nou de mana si mi-a fost recomandat acest magazin de catre un prieten. In gama de produse am gasit ceasuri Casio, un brand foarte apreciat in toata lumea care ofera modele deosebite, iar preturile nu sunt exagerate.

Desi mi-au placut ceasurile Casio, am ales sa cumpar din gama de ceasuri Michael Kors, deoarece produsele s-au potrivit mai bine gusturilor si personalitatii mele. Modelul pe care l-am ales se numeste Cage, de la Michael Kors, si este un model clasic de ceas cu curea din piele maro de foarte buna calitate. Carcasa acestui model este realizata din otel inoxidabil, un material foarte rezistent, iar mecanismul cuart asigura o fucntionare continua a acestui ceas.

Am comandat produsul pe internet, iar magazinul Brasty.ro mi l-a trimis prin curier. Transportul nu a durat mai mult de doua zile, ca eu sa ajung in posesia ceasului. Am fost foarte multumit de rapiditatea serviciului de livrare, dar cel mai mult m-am bucurat de ceasul care a ajuns in stare perfecta. Arata mult mai bine in realitate si prezinta detalii precise chiar si pe cusaturile de pe curelusa ceasului.

Cu siguranta, nu este ultima data cand voi comanda de la acest magazin. Bratsy.ro ofera ceasuri de cea mai buna calitate, la preturi foarte bune. Ceasurile de mana sunt obiecte in care chiar merita sa investesti, deoarece in timp le poate creste valoarea, unele fiind si de colectie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *