0

Fericită… vrei să pari sau să fii? Cum am devenit eu model videochat

M-am născut imediat după Revoluție, la Miercurea Ciuc, chiar în inima secuimii. Familia mea m-a înconjurat de toată dragostea de care aveam nevoie, așa că nu am simțit niciodată lipsurile. Știam să vorbesc maghiară și nici măcar nu puteam să-mi imaginez că mai există o altă limbă. Copilăria mi-a fost cum nu se putea alta, iar adolescența a adus cu ea mutarea mea într-un București despre care nu știam absolut nimic. Declick-ul de la fata întreținută de părinți (și așa, cu greu) și până la fata independentă care este capabilă să muncească s-a produs acum doi ani, într-o toamnă târzie, cu miros de iubire.

poza-1-1

Nu am știut niciodată cu adevărat ce vreau să fiu când voi crește. Am oscilat între educator, medic și chiar arhitect. Un lucru mi-a fost cert întotdeauna: vreau să câștig suficient de mulți bani încât „să fiu”, nu „să am”. Încât să pot să călătoresc, să îmi satisfac mie și cele mai ascunse dorințe. Așa că am devenit model de videochat.

Sunt o femeie normală, am 27 de ani, iubesc marea și îmi place să fac sport. Am devenit model de videochat nu din dorința de a-mi ridica palate, ci mai degrabă de a mă cunoaște pe mine mai mult. Primele zile ca model de videochat au fost de-a dreptul fabuloase. Am descoperit atât de multe lucruri noi, că nu credeam că există. Am descoperit și m-am descoperit. Și mi-a plăcut, așa că am continuat.

Sunt model de videochat la Charm Studios și sunt foarte fericită!

Să-mi aleg studioul a fost o alegere tare dificilă pe care a trebuit să o fac. Inițial am mers la un studio de cartier, convinsă fiind de faptul că, mic fiind, nu va afla nimeni de meseria pe care am ales s-o îmbrățișez. Epic fail! Dar știți cum e, omul cât trăiește, învață, așa că trebuie să vă spun un mic secret: am schimbat 4 studiouri până să ajung la Charm Studios. Am fost întotdeauna o persoană perseverentă și pretențioasă, motiv pentru care niciodată nu m-am lăsat „ademenită”. Am schimbat studiouri pentru că erau mici, pentru că nu erau legale, pentru că erau murdare și pentru că nu îmi primeam banii la timp.

poza-2-1

Odată ajunsă la Charm Studios, lucrurile s-au schimbat considerabil în viața mea: am început să fac niște sume la care nu îmi permiteam nici să visez, am început să mă simt la muncă ca acasă, am început să… trăiesc.

Hobby-urile mele? Călătoria și pictura. Am reușit să vizitez până acum 7 țări și să îmi deschid un mini-atelier de pictură, la mine acasă. Toate astea, cu sprijinul și ajutorul echipei Charm Studios, fără de care, riscând să sune a clișeu, nu aș fi reușit să fiu cine sunt astăzi.

Tu ce hobby-uri ascunse ai? De ce nu faci ceva pentru tine, pentru ele?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *