0

Cele mai importante lucruri pe care sa le cunosti despre serviciul de inchirieri auto

Esti interesat de serviciul de inchirieri auto Cluj? Incepe prin a afla principalele elemente pe care trebuie sa le iei in considerare, pentru a-ti face o rezervare in ce mai scurt timp.

Incepand de la documentele de care ai nevoie si pana la tipurile de autoturisme pe care le ai la dispozitie, toate sunt detalii importante, care conteaza!

Inchirieri auto Cluj – care sunt documentele de care ai nevoie?

Pentru a inchiria un autoturism, trebuie sa detii o carte de identitate valabila, dar si un permis de conducere de cel putin un an. Acestea sunt singurele documente de care ai nevoie, documente pe care trebuie sa le prezinte si soferul suplimentar, daca este cazul.

Optand si pentru un sofer suplimentar, drumurile lungi devin mai usoare. De exemplu, poti alterna condusul cu perechea de viata sau cu cel mai bun prieten, mai ales daca plecati la mare departare de casa.

Ce tipuri de masini ai la dispozitie?

Studiaza flota auto pe care o ai la dispozitie, pentru a putea alege masina ideala, care sa corespunda stilului tau de condus. Fie ca ai nevoie de un autoturism micut, fiabil si simplu de condus, fie ca preferi o masina mai mare si suficient de spatioasa pentru intreaga familie, orice este posibil.

Autoturismele sunt diferite si ca brand, dar si ca putere, asa ca nu te gradi sa iei o decizie: studiaza online toate variantele, inainte de a te hotari!

Cum sa faci rezervarea?

In ceea ce priveste realizarea rezervariii pentru autoturismul dorit, ai mai multe optiuni la dispozitie: poti sa completezi formularul online, poti suna direct la firma de inchirieri sau poti trimite un e-mail reprezentantilor companiei pe care o alegi. Indiferent de varianta, trebuie sa mentionezi tipul de masina pe care ti-l doresti, perioada, numele si numarul de telefon, alaturi de adresa de e-mail.

Poti calatori in Romania, dar si in strainatate

Printre elementele pe care mai trebuie sa lei iei in considerare se numara si faptul ca apeland la serviciul de inchirieri masini, poti sa calatoresti atat in tara, cat si in strainatate. Daca vrei sa treci granita, insa, este obligatoriu sa anunti firma cu care colaborezi, pentru ca aceasta sa iti puna la dispozitie o procura: in acest fel, te asiguri ca nu vei avea probleme in cazul unui control rutier.

Pentru cat timp poti inchiria o masina?

In ceea ce priveste perioada de inchiriere, ea poate incepe de la 2 zile si se poate intinde pana la cateva saptamani, in functie de nevoile pe care le ai. Mai mult, poti inclusiv sa prelungesti perioada in care beneficiezi de un autoturism, dar pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa notifici firma de inchirieri. Reprezentantii acesteia vor incheia un act aditional la contractul initial, in care vor stipula numarul suplimentar de zile in care iti permit sa folosesti autoturismul, dar si tariful pe care trebuie sa-l suporti.

Caroutis.com iti vine in intampinare cu o flota auto extrem de generoasa, toate masinile fiind perfect intretinute in permanenta. In acelasi timp, este bine sa stii ca autoturismele sunt verificate constant de catre mecanici autorizati, iar inspectiile tehnice si asigurarile auto RCA sunt la zi. Nu-ti ramane decat sa te bucuri de avantajele de care ai parte cand apelezi la serviciul rent a car: poti merge in concediu acolo unde vrei, in timp ce beneficiezi de confortul pe care il meriti!

Date de contact:

E-mail: reservations@caroutis.com

Telefon: +4 0747 134 901

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *