0

Cele mai savuroase retete de paste le aflam de la Baneasa

Pastele fainoase Baneasa sunt cunoscute de catre toti romanii ca fiind paste cu traditie pe piata romaneasca, foarte apreciate de familie si copii. Produsele Baneasa sunt cunoscute de catre foarte multi consumatori, in special de catre cei care detin restaurante si brutarii.

Pastele Baneasa sunt prezente intr-o gama destul de variata, precum paste cu ou, paste fara ou sau paste integrale din grau dur. Indiferent de produsul Baneasa pe care il veti alege, veti avea, de fiecare data, un pranz sau o cina pe cinste.

Pe site-ul Baneasa, consumatorii pot sa gaseasca o multime de retete de paste cu sosuri sau salate cu paste Baneasa.

Am incercat majoritatea retelor si am ajuns la concluzia ca sunt foarte usor de realizat, deoarece folosesc ingrediente care se gasesc in orice supermarket. Rezultatul este, de fiecare data, delicios.

Datorita faptului ca site-ul Baneasa ofera o multime de retete de paste, imi este foarte usor sa aleg ceea ce sa gatesc atunci cand am invitati.

Una dintre retele mele preferate este cea care combina carnea de somon si pastele Baneasa, pregatita de Diva in bucatarie.

Reteta se numeste penne cu somon si baby spanac. Este un mod delicios de a prepara pastele Baneasa, dar si foarte sanatos.

Pentru a prepara acest fel de paste, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • 400 g de paste Baneasa de tip penne
  • 500 g de somon
  • 250 g de baby spanac
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 100 ml supa de legume
  • 150 ml de smantana de gatit
  • 100 g de mascarpone
  • 1/2 lingurita faina
  • Sare de mare
  • Piper macinat
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • 12 rosii cherry pentru decor
  • 1 lingurita de ulei masline

Este indicat sa pregatim din timp ingredientele, astfel totul se va desfasura rapid si usor. Incepem prin a pune apa de paste la fiert. Acesteia i se adauga sare, atunci cand clocoteste, dupa care se adauga pastele.

Punem spanacul impreuna cu ceapa si usturoiul la calit, dupa care stingem cu supa de legume. Se acopera cu un capac pentru fierbere si, intre timp, preparam somonul pe gratar. Adaugam smantana, cu faina si nucsoara, peste spanacul care a fiert in supa de legume si apoi adaugam bucatile de somon la gratar. Lasam la foc mic pana devine un sos consistent. Scurgem pastele si le amestecam cu restul sosului.

Pofta buna!

Baneasa are cele mai bune retete paste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *