0

ING lanseaza serviciul Pay

ING Romania a lansat si serviciu de plata cu telefonul mobil ING Pay, disponibil clientilor care folosesc un telefon mobil cu sistemul de operare Android.Din pacate, atata timp cat cei de la Apple nu dau acces dezvoltatorilor la NFC, nu o sa vedem nici o solutia de plata rapida cu un iPhone decat prin Apple Pay, ce are mari sanse sa ajunga si in Romania din toamna acestui an.

nwradu.ro a testat si el serviciul si este super simplu, odata activat din Homebank, puteti incepe sa platiti la orice POS cu telefonul.

Din pacate serviciul este disponibil pentru utilizatorii de telefoane mobile ce ruleaza pe sistemul de operare Android. Tot ce trebuie facut este sa va faceti un update din Google Apps la aplicatie. Pentru utilizatorii de iPhone, probabil cei de la ING vor face la fel ca si cei de la Banca Transilvania si vor lansa un sticker lipit de telefon.

Operatiunea de plata nu necesita conexiune la internet, asa ca puteti utiliza sistemul si in locurile unde nu aveti semnal sau in strainatate in limita a 10 tranzactii intr-o perioadă de 15 zile, apoi necesita conexiune la internet pentru reverificare. Exista o singură limitare si anume ca ING Pay poate fi activat doar pe 2 telefoane inregistrate ca dispozitive, poti da acces si iubitului sau iubitei sa faca niste plati.

Daca exista conexiune de date, telefonul primeste o notificare push ca s-a efectuat plata, care a fost suma retrasa si ce sold mai ramane in cont. Odata cu aceasta lansare, ING a facut gratuit serviciul push de notificari pentru toti clientii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *