0

Cine te ajuta sa tii contabilitatea

Mi-am deschis, de curand, o firma cu produse artizanale. Imi place foarte mult ceea ce fac, insa punctul meu forte il reprezinta lucrul in sine, al obiectelor artizanale, si nu afacerea care presupune calcule si acte. La acest capitol ma declar invins. Am incercat eu sa tin evidente insa nu am reusit. Asa ca, vorbind cu o amica care avea si ea o mica afacere, aceasta mi-a recomandat sa caut o firma de contabilitate Bucuresti. Mai mult, mi-a spus ca nu este bine sa apelez la oricine, ci sa ma indrept catre o firma care are o experienta mai mare in pastrarea evidentelor contabile. Mi-a sugerat sa incerc cu Real Cont Audit.
De ce este, in primul rand, necesar ca orice afacere sa aiba in ajutor o firma de contabilitate? Pentru ca a fi in legalitate, insemana ca tot ce se cheltuieste si se incaseaza in compania sau afacerea ta, indiferent de marimea acesteia, trebuie trecut, cu minutiozitate, in evidentele contabile. Tinand aceste evindete la zi, iti va fi de mare ajutor sa stii incotro te indrepti. Vei vedea care este profitul sau daca esti pe minus si, in acest fel, sa stii cum sa actionezi pentru a-ti dezvolta afacerea. Inclusiv cele mai neinseamnte cheltuieli din firma ta sunt importante. Poti constata, de exemplu, ca tocmai de acolo vin pierderile.
avantaje
Cu ajutorul firmei Real Cont Audit, vei avea la dispozitie contabili cu experienta foarte mare. Firma in sine, activeaza pe piata de peste 14 ani. Cu un contabil de la aceasta firma ai foarte multe avantaje. Printre acestea se numara gestionarea sau managementul, ca la carte, al firmei, companiei sau afacerii, deoarece doar cu ajutorul unui contabil poti face acest lucru. Firma de contabilitate Real Cont Audit este ideala in special pentru afacerile mijlocii sau mici, care nu si permit angajarea permanenta a unui contabil. De exemplu, pentru un PFA, daca nu te pricepi sa tii contabilitatea, cel mai bine este sa apelezi la ajutorul unui contabil de la aceasta firma. Vei economisi foarte multi bani si timp.
Daca ai si angajati, contabilii de la Real Cont Audit vor tine, pe langa evidenta cheltuielilor, pe cea a salariilor. Avand, parctic, totul sub control, contabilul este colacul tau permanent de salvare. Cu un expert contabil profesionist, vei avea siguranta ca nu se va duce de rapa afacerea ta.
Un expert contabil de la Real Cont Audit va avea intreaga ta evidenta si toate statisticile pe care le vei putea consulta, in orice moment. Mai mult, te vei putea adresa oricand expertului contabil, in legatura cu orice problema legata de salarii, plati pentru furnizori, plati pentru clienti sau oricare alte cheltuieli ale firmei. Cu expertul contabil nu vei fi niciodata pasibil de frauda si vei lucra in conditiile impuse de lege.
Toate aceste argumente m-au facut sa aleg firma Real Cont Audit. Pot sa spun ca acum rasuflu usurat pentru ca sunt la zi cu absolut toate socotelile firmei, chiar si cele care mi se pareau, inainte, a fi neinseamnte. Datorita firmei de contabilitate, am reusit sa fac economii si sa ma extind, ceea ce a dus la a avea si proprii angajati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *