0

Voi ce produse de curatenie utilizati?

Toti angajatorii trebuie sa fie constienti de importanta curateniei si igienizarea spatiilor si de cat de importante sunt aceste aspecte pentru angajatii actuali, cat si pentru cei care urmeaza sa sustina un interviu. In cazul celor care se prezinta pentru sustinerea unui interviu, prima impresie conteaza extrem de mult, asa ca un sediu de firma trebuie sa arate impecabil din toate punctele de vedere.

Produsele din gama Tork sunt extrem de variate si pot fi folosite pentru diverse intrebuintari indiferent ca este vorba de spitale, farmacii, saloane de infrumusetare, cabinete medicale, stomatologice dar si hoteluri, banci chiar si benzinarii si asa mai departe.

Consumabilele din produse din hartie Tork, sunt printre cele mai importante pentru mentinerea curateniei si sunt perfecte pentru stergerea si dezinfectarea suprafetelor, tocmai pentru ca sunt de unica folosinta. Nu este recomandata utilizarea carpelor din material deoarece acestea capteaza microbi si mai degraba ajuta la raspandirea acestora decat la eliminare.

Cu ajutorul celor de la Echipamentcuratenie.ro, toti cei care au nevoie de cele mai bune solutii pentru realizarea si pastrarea curateniei dar si pentru ca angajatii sa isi poata pastra o igiena corespunzatoare pe parcursul zilei. Ceea ce ne duce cu gandul la produsele si accesoriile ce tin de grupul sanitar, care si acesta trebuie sa primeasca o atentie deosebita.

De curand i-am gasit pe cei de la Echipamentcuratenie.ro, fiind in cautarea unor produse pentru curatenie cu adevarat bune calitativ, dar si la un raport pret/calitate, nu mic, ci mai degraba unul corect, pentru ca la urma urmei daca iti doresti sa faci ceva cu adevarat bun calitativ va fi nevoie de ceva investitii.

Detin o mica firma in domeniul IT iar pentru ca nu a mai existat intelegere cu vechiul furnizor, a trebuie sa caut o solutie extrem de rapida. In timp ce cautam produse pentru curatenie pe internet, mi-a fost atrasa atentia de o reclama cu gama de produse Tork si asa am ajuns si la Echipamentcuratenie.ro.

Inca de cum am accesat acest site am ramas placut surprins de ceea ce am gasit si nici nu am mai stat pe ganduri, mi-am umplut cosul de cumparaturi si numai decat am plasat comanda. Aceasta a sosit chiar a doua zi, exact la fix deoarece stocurile erau cam pe terminate.

Eu personal sunt extrem de multumit de toate produsele comandate de pe Echipamentcuratenie.ro, atat gama Tork care este ideala pentru igiena personala cat si pentru restul produselor de curatenie.

Experienta de peste 13 ani de activitate si miile de clienti, atat firme cat si persoane fizice, care au fost si sunt multumite de serviciile acestora isi spun cuvantul si in ceea ce ma priveste pe mine, chiar nu am avut nimic de reprosat. Sunt foarte multumit si le recomand tuturor celor care sunt in cautarea unor produse de calitate pentru curatenie sa acceseze site-ul Echipamentcuratenie.ro.

Pentru toate detaliile atat despre produse cat si despre serviciile celor de la Sanito.ro, va invit sa accesati site-ul unde va sunt prezentate informatii complete. Dava aveti vreo nelamurire, nu ezitati sa ii contactati pe acestia prin interemdiul datelor de contact afisate pe site in sectiunea “Contact” unde puteti completa si un scurt formular prin care vi se va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *