0

Ziarulimobiliar.ro te ajuta sa iti gasesti locuinta

Fiind crescut de catre bunicii de la Alba Iulia, o parte din mine a ramas mereu in acele parti ale tarii, dar din motive de serviciu am fost nevoit, pentru multi ani, sa locuiesc in Bucuresti.

Insa, cand sotia mea a ramas gravida, am decis ca dorim o zona mai linistitia si cu oameni mai prietenosi pentru a ne creste copilul. Inca de la primele discutii, am hotarat ca Alba este optiunea perfecta.

Astfel, am inceput sa caut pe internet anunturi cu apartamente 2 camere Alba Iulia, insa nu am avut prea mult succes. Dar, norocul a venit din partea unui coleg de munca care inca are rude la Alba si mi-a recomandat sa intru pe site-ul Ziarulimobiliar.ro.

1531898181-13902177_10205402456420147_1186858965_o

Ziarulimobiliar este un site dedicat anunturilor imobiliare din Alba Iulia care gazduieste anunturi cu garsoniere, vile, case, chiar si apartamente de vanzare Alba Iulia 2 camere.

Si astfel, impreuna cu sotia, am inceput sa cautam  apartamente 2 camere de vanzare Alba Iulia.

Din fericire, site-ul Ziarulimobiliar.ro are destule anunturi pentru toata lumea si am reusit sa prindem o oferta foarte buna. Am fost surprinsi de cat de ieftine sunt locuintele fata de alte zone ale Romaniei.

Apartamentul la care ne-am decis are in jur de 70 m2, dispune de 2 camere iar interiorul este renovat complet.

Era exact ceea ce cautam noi, doar ca la un pret mai bun.

Nici nu am mai stat pe ganduri si am sunat la numarul afisat in anunt. Totul a decurs foarte bine, deoarece proprietarul a fost de acord sa ne gazduiasca un weekend pentru a ne face o idee despre locuinta.

De atunci nu ne-am mai uitat inapoi iar noua viata la Alba Iulia nici nu se compara. Sunt foarte multumit de pretul pe care l-am obtinut pentru aceasta locuinta si fara ajutorul site-ului Ziarulimobiliar.ro nu as fi reusit niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *