0

Clinica de unde pleci mai frumoasa

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa. Fiecare dintre noi face mai multe sau mai putine sacrificii pentru a obtine acest lucru. Uneori, o haina chic si un machiaj mai elaborat sunt suficiente pentru a arata bine. Alteori, insa, este nevoie de mult mai mult pentru a obtine imaginea pe care ne-o dorim. Acest lucru se intampla, in special, pentru femeile care au trecut de prima tinerete sau care au devenit mame si corpul lor nu mai este atat de armonios ca altadata.

Una din principalele probleme pe care o au foarte multe femei, mai ales cele care au nascut, este forma si marimea sanilor. Dupa ce devenim mame, aceasta parte a corpului se schimba, de cele mai multe ori, radical. Acesta a fost si cazul meu. Sunt mama a doi copii si amandoi au fost alaptati. Daca dupa prima nastere, sanii mei aratau inca bine, dupa al doilea copil, forma lor nu a mai fost aceeasi. Musculatura se lasase si trebuia sa apelez la tot felul de trucuri pentru a avea un decolteu frumos.

p1-768x384

Initial, toata lumea imi spunea sa ma multumesc asa cum sunt si ca asa patesc femeile. Insa eu nu ma simteam bine in pielea mea. Imi pierdusem increderea in mine si nu ma mai puteam privi in oglinda. Purtam numai bluze inchise in zona decolteului, chiar si vara, pentru ca nu suportam sa vad felul in care mi se deformase zona bustului. Am vorbit cu sotul meu si i-am spus ca vreau sa fac ceva in acest sens, si anume sa imi pun silicoane. Am fost surprinsa de faptul ca m-a incurajat sa fac asta si mi-a promis chiar ca se va interesa de o clinica unde sa obtin rezultatele pe care mi le doresc.

A doua zi, a si venit cu raspunsul. Mi-a spus ca mi-a facut o programare la Dr. Calu, unul din cei mai apreciati chirurgi esteticieni din Romania. In plus, mi-a zis ca aceasta operatie va fi cadoul lui pentru ca mai era putin pana la ziua mea. Nu am mai stat pe ganduri si am mers la programare. Am fost intampinata cu multa amabilitate si consultata pentru a vedea daca sunt apta pentru a fi supusa unei asemenea interventii chirurgicale. Dupa ce doctorul Calu a zis ca este totul in regula, mi-a explicat, cu foarte multa rabdare, ce reguli trebuie sa respect inainte si dupa opratie, ce presupune procedura in sine si inclusiv riscurile care ma pot astepta. Am fost surprinsa sa vad ca nu sunt doar o alta pacienta, ci ca sunt tratata cu respect si cu cea mai mare atentie si sinceritate.

Am acceptat, iar urmatoarea vizita la doctorul Calu a coincis si cu operatia in sine. Clinica este foarte curata si dotata cu aparatura de ultima generatie. M-am simtit, mai degraba, ca la hotel decat internata. Operatia a decurs perfect si minunea s-a intamplat. Acum am sanii pe care mi i-am dorit si implantul de silicon este perfect. Dupa ce m-am vindecat, primul lucru pe care l-am facut a fost sa arunc toate hainele inchise pana in gat si sa port iar, cu incredere, bluzele mai decoltate. Acum sunt frumoasa, increzatoare si totul s-a intamplat datorita doctorului Calu.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *