0

Cum sa alegi un aragaz electric

Aragazul este unul din electrocasnicele care nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie. E bine sa cercetezi in amanunt toate ofertele de aragazuri pentru a identifica modelul compatibil nevoilor tale. In mediul online ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie pentru a face o alegere inteleapta, cand vine vorba de aragazuri si nu numai.

Cei de la Techtore.ro au pe site o gama larga de produse care s-ar putea sa te ajute in decizia de cumparare. Acestia sunt focusati pe nevoile clientilor venind in ajutorul acestora cu produse de calitate la cele mai bune preturi. Tot aici gasesti si o gama larga de aragazuri electrice ce te vor ajuta sa iti prepari mancarurile preferate in cele mai bune conditii.

E adevarat faptul ca la noi inca nu sunt la moda atat de mult aceste tipuri de aragazuri, dar usor-usor isi fac loc pe piata devenind un competitor serios pentru aragazurile clasice, pe gaz.

Aragaz incorporabil sau nu

Atunci cand vrei sa alegi un aragaz electric e bine sa ai in vedere si spatiul pe care il ai la dispozitie. Daca, de exemplu, nu ai loc pentru un aragaz complet, poti alege o plita incorporabila ce iti permite sa economisesti mai mult spatiu.

Numarul de arzatoare

Acest criteriu de selectie a aragazului este important deoarece nu este necesar sa achizitionezi un produs cu 6 arzatoare daca tu locuiesti singur si nu folosesti decat 1-2 arzatoare. In primul rand, economisesti mai multi bani daca iti iei un aragaz potrivit nevoilor tale dar si spatiu. Orice aragaz are un arzator mai mare pentru vase de gatit si un arzator mai mic special pentru ibricul de cafea sau alte incalzitoare de apa. Fata de aragazurile clasice, puterea arzatoarelor este masurata in kW.

Functii suplimentare

Foarte important in alegerea unui aragaz electric este siguranta dar si celelalte functii suplimentare cu care este echipat. De exemplu, nu trebuie sa lipseasca termostatul sau iluminarea interna a cuptorului, daca optezi pentru un astfel de model. Daca ai iluminat interior, nu mai e necesar sa deschizi mereu cuptorul, irosind caldura si energie. E bine ca aparatul sa fie dotat si cu aprindere electrica dar cel mai important, sa fie dotat cu siguranta pentru gaz.

Asadar, ai la dispozitie mai multe criterii de selectie care te pot ajuta sa iei cea mai buna decizie in alegerea aragazului. Pe Techstore.ro Electrocasnice Excelente ai pregatite oferte avantajoase pentru cele mai noi modele de aragazuri electrice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *