1

Cofetaria Cremish – placeri nevinovate

Palas-ul a inceput sa devina in drumul meu aproape zilnic de cateva ori, dar zilele trecute am zarit o cofetarie interesanta ce avea in geam cateva zeci de dulciuri diferite, care mai colorate si mai aratoase si desi nu sunt mare pasionat de dulce, am intrat sa casc si eu ochii putin la ce mi-ar putea face pofta.

Nu stiu cati dintre voi stiti dar ciocolata de exemplu, a fost descoperita acum aproximativ 4.000 de ani in urma si se spunea ca cine mananca semintele de cacao are parte de frumusetea si intelepciunea zeilor, bine ar fi sa se mai creada si acum asta.

32774Intrand in cofetaria Cremish de pe strada Sf. Lazar nr. 29, vis-a-vis de Auchan Palas, am descoperit cateva chestii destul de interesante chiar daca nu sunt mare fan al dulciurilor, adica au o multime de produse delicioase si in plus fata de asta sunt si sanatoase. De la ei am aflat ca se pot comanda oricand produsele lor la evenimente gen nunti, botezuri, aniversari, evenimente mondene, etc. Asa ca la iesirea din cofetarie mi-am luat si cateva chestii la pachet pentru acasa.

Oferta foarte diversificata si complexa, reuseste sa satisfaca poftele vinovate sau nevinovate a fiecarui pofticios indiferent de varsta pe care o are, mai ales ca ei pot fi alaturi de voi in orice moment al vietii, reusind sa faca pentru tot felul de evenimente, produse delicoase si sanatoase.

Ce am mai aflat interesant este faptul ca la cofetaria Cremish daca se doreste tort de nunta, doamnele de acolo iti ofera sfaturi si sugestii si degustare gratuita la orice ora. Asa ca daca sunteti prin zona, nu ezitati sa calcati pragul cofetariei Cremish pentru ca sigur o sa va placa ceea ce se prepara acolo.

Cofetaria Cremish Iasi

Adresa: Str. Sf. Lazar nr. 29
Contact: 0332 803 953 / 0746 238 567
Site: www.cofetariacremish.ro
Facebook: facebook.com/cofetariacremish/

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *