0

Cum iti transporti patrupedul?

Nu vreau sa fiu inteles gresit dar in ultimii ani am observat ca pe strazile orasului au cam disparut animalele fara stapani, multi iubitori de caini si de pisici si-au luat patrupedele preferate acasa, fie ca de pe la bloc sau le-au cumparat din magazinele specializate. Apropo de cumpara caini, unii fac bani frumosi din vanzarea animalelor de rasa, o afacere ce poate umple buzunarele destul de frumos.

Magazinele de specialitate ofera acum tot felul de lucruri pentru animalutele de acasa, de la hrana pana la hainute si tot felul de chestii de confort, unul din produsele ce sunt la mare cautare este cusca transport caine, care are preturi ce variaza destul de mult in functie de ce anume doriti.

Ideea este ca in functie de modul de transport cusca este diferita, astfel poti alege cusca pentru catei cu talie mare sau pentru cei micuti sau pisici. Ultima moda in materie de genti de transport este geanta- poseta special creata pentru a fi in ultimul trend in domeniu.

Alege si tu sa-ti transporti animalutul in conditii de siguranta si confort, astfel nu deranjezi pe nimeni si stii sigur ca patrupedul tau ajunge la destinatie fara a exista probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *