0

Ce accesoriu NU trebuie să îți lipsească odată cu achiziționarea unui IPAD?

Un IPAD este o investiție rațională, pe termen lung, pe care o faci în momentul în care îți dorești un gadget care să fie mai ușor de transportat decât un laptop, dar cu un ecran mai mare decât cel al telefonului mobil. Tabletele sunt din ce în ce mai apreciate mai ales de părinți, deoarece copiii pot petrece câteva ore pe zi pe tabletă privind seriale de desene animate sau jucându-se. Dar ce te faci dacă cel mic trântește tableta, o scapă sau o zgârie? Având în vedere că este un obiect destul de costisitor, trebuie să fii foarte atent să îl păstrezi în condiții bune. Iar pentru acest lucru există husele pentru IPAD PRO, care sunt extrem de practice, elegante și oferă o protecție sporită.

De ce ar trebui să investești într-o husă pentru IPAD imediat ce îți achiziționezi produsul?

  1. Îl protejează de zgârieturi și praf

E omenește să mai scăpăm din când în când lucrurile pe jos, din neatenție, oboseală sau grabă. Însă atunci când scapi din mână un obiect care valorează zeci de mii de lei, motivul nu mai este chiar atât de justificat. Astfel, pentru a-i asigura o rezistență sporită trebuie să îi cumperi o husă de calitate și potrivită modelului pe care l-ai achiziționat. Deși husele universale sunt vizibil mai ieftine și aparent sunt la fel de bune ca și celelalte, ei bine lucrurile nu stau chiar așa. Optim este să alegi husa potrivită modelului tău de IPAD, ca să ai garanția că acoperă perfect toata suprafața acestuia, că protejează butoanele și lasă libere zonele de încărcare. Husele gândite doar pentru un anumit tip de tableta sunt mult mai precise și asigură o siguranță sporită acesteia.

  1. Îi oferă un aspect estetic unic

Există o varietate de huse pentru tabletă disponibile în diverse culori și modele. Multe pot fi chiar personalizate cu citatul preferat, cu o fotografie de familie sau cu un personaj preferat. Astfel, gadget-ul tău va fi special și, în același timp, unic. Dacă ești o fire creativă sigur îți vei găsi modelul favorit de husă pe care să o asortezi tabletei tale.

  1. Amortizează căzăturile

Dacă, din nefericire, se întâmplă ca tu sau cel mic să scăpați tableta pe jos, o husă de calitate are capacitatea de a amortiza șocul căzăturii astfel încât display-ul să rămână perfect intact. De cele mai multe ori, display-ul are cel mai mult de suferit în urma unui căzături deoarece se poate sparge foarte repede, fiind sensibil. Iar costul înlocuirii acestuia este extrem de mare, aproape jumătate din valoarea totală a tabletei. Așadar, o căzătură puternică a tabletei poate fi atenuată considerabil de o husă de calitate, dintr-un material flexibil, iar tu nu va trebui să îți faci griji în privința siguranței produsului tău.

Așadar, dacă vrei ca tableta ta să aibă viață cât mai lungă și să nu aibă de suferit la o căzătură, atunci trebuie să investești în accesorii de calitate. Doar așa te vei putea bucura de ea un timp îndelungat și, de ce nu, poate vei reuși să îți recuperezi si investiția atunci când vei vrea să o vinzi.

 

Photo: Shutterstock.com

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *