0

Comisioane amanet auto te indeamna sa te imprumuti

Cand ai nevoie de o suma mare de bani urgent faci o lista si treci pe ea:

-tot ce ai putea sa vinzi sau sa amanetezi. Sa zicem ca un ceas de colectie te apropie de necesarul de bani, dar cateva inele si cercei nu au cum sa valoreze asa de mult. Numai bijuteriile care au multe diamante valoreaza mult.

-rudele si prietenii care ar putea sa te impumute si cu cat.

Cel mai rau este cand din zeci de surse nu reusesti sa aduni suma, iar amenintarea este foarte mare.

Sa zicem ca fata sau feciorul tau da admitere la Medicina si cu toate ca obtine un punctaj onorabil nu intra pe locurile de la buget.

Taxa este uriasa, sper ca ai auzit acest lucru. Ce faci tu in acest caz?

  1. Lasi copilul acasa sa piarda un an si contactul cu studiul? Te avertizez ca apar enorm de multe tentatii si este posibil ca anul urmator sa fie la casa lui si sa aiba la randul lui nepoti sau sa culeaga capsuni sau portocale peste hotare.
  2. Ii platesti pregatirile de la capat, sa intre la anul cu o medie foarte buna? Nu poti anticipa rezultatele, fiindca la anul subiectele pot fi mult mai grele. Daca va avea din nou esec dupa doi ani de pregatire intensa, va simti tot ce este mai rau. Esecul consecutiv doare tare.
  3. Il inscrii pe locurile cu taxa, fiindca stii ca investesti intr-un om si aceasta este cea mai buna investitie.

Solutia cea mai inteleapta este a treia si te asigur ca alegerea ei il va motiva serios pe copil, care va gandi asa:„Daca parintii mei vand tot ce au mai de pret si se imprumuta sa imi achite taxa, trebuie sa invat foarte bine, sa le rasplatesc eforturile!”

Marea problema cu locurile cu taxa consta in faptul ca pana la inceperea anului universitar, trebuie sa fie achitata prima transa a taxei de scolarizare care uneori este chiar jumatate din suma.

La anumite facultati suma se imparte la doi, in timp ce la altele la trei.

Agitatia incepe la sfarsitul lui septembrie, cand pentru confirmarea rezervarii locului trebuie sa fie dusa prima transa a taxei.

Daca aveti o masina buna in familie, lucrurile se rezolva. Poti face rost de bani inainte de termenul-limita, sa fii sigur ca fiul tau este student. GoKredit intra in scena si nu mai ai nevoie sa faci lista.

Te vei convinge ca aceasta solutie este ideala, citind informatiile despre comisioane amanet auto aici: https://www.gokredit.ro/comisioane/.

Nu au dobanzi care sa dubleze imprumutul si sa te faca in imposibilitatea de a inapoia banii, ci au un comision modest de 0,1 %. Ai mai auzit undeva sa ceara cineva asa de putin  in schimbul ajutorului dat?

Creditul auto este cel mai avantajos in situatia data, deoarece:

  1. Ti se ofera intr-un singur loc intreaga suma de care ai nevoie.

Este amenintator sa fii imprumutat in multe locuri, sa depinzi de cat mai multi creditori. Alege-l pe cel mai bun, pe cel mai ieftin si onest, dar si potent financiar!

  1. Din punct de vedere al documentelor si al garantarii imprumutului, lucrurile se simplifica mult, fiindca nu este nevoie de adeverinta de salariat sau de giranti. Duci masina si pleci cu banii.
  2. Renuntarea  la masina face bine pentru o vreme. Nu trebuie sa fii dependent sub nicio forma de lucruri sau de persoane!

Fara masina ai cheltuieli mai mici si te autodisciplinezi. Te trezesti mai de dimineata, sa ai timp sa prinzi metroul si sa nu intarzii de le serviciu, iti aduci aminte cat de rau este sa depinzi de mijloacele de transport in comun. In plus, faci miscare. Nu este sanatos pentru nimeni sa mearga cu masina si 300 de metri sa isi cumpere paine.

Dar sa ne intoarcem la achitarea cheltuielilor de scolarizare si asigurarea cazarii copilului! Totul trebuie facut la timp, altfel nu are unde dormi si nu va fi primit la cursuri.

Mai tarziu, poti face rost de banii imprumutati, ii dai inapoi si gestionezi cheltuielile cu mana forte.

75 % din pretul real al masinii este o suma mare, in opinia mea, suma care acopera toate cheltuielile.

Peste ani, vei fi multumit de alegerea facuta, cum sunt si eu.

Si eu am facut la fel, iar acum toata familia beneficiaza de existenta unui medic, care se implica de cate ori un membru are probleme.

El este cel care ia tensiunea, face injectii, asculta plamanii cum functioneaza, are grija de toti.

Indiferent de facultatea aleasa, da-i o sansa copilului tau, sansa aceea pe care tu nu ai avut-o si din cazuza careia simti si acum frustrari!

Studiile superioare reprezinta o sansa in plus de a obtine un loc de munca mai bun, un salariu mai mare si o viata mai usoara.

Posibil sa ai alte motive pentru care doresti sa te imprumuti, este dreptul tau sa decizi, dar nu uita! Ti-am prezentat cel mai cumsecade creditor si cel mai avantajos sistem de creditare despre care te poti informa si la care ai acces de acasa.

Incearca sa lasi masina undeva departe cel putin o luna si te vei autodisciplina.

GoKredit este numele sfarsitului tuturor problemelor tale financiare, fiindca procedeaza cu maxima eleganta tot timpul.

Cand vei avea nevoie urgenta de bani, sa stii ca GoKredit.ro te asteapta cu masina, sa iti dea banii de care ai nevoie, fara sa te intrebe ce faci cu ei. Comisionul este ireal de mic.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *