0

Shell Helix Ultra, uleiul de motor care economiseste combustibil

Un sondaj efectuat in Marea Britanie a constatat ca doi din trei soferi parcurgeau o distanta mai mare in vehicul, cu aceeasi cantitate de combustibil, folosind ulei Shell Helix Ultra. Doi din trei soferi au reusit sa faca o  economie de combustibil cu uleiul Shell Helix Ultra 0W, potrivit unui sondaj din Marea Britanie.

Beneficii

Uleiurile sintetice de motor Shell Helix Ultra 0W au fost special concepute pentru a curge mai usor decat uleiurile minerale traditionale pentru a reduce consumul de combustibil. Uleiurile minerale traditionale dureaza mai mult pentru a curge, uscand motorul si facandu-l mai putin eficient. Uleiurile sintetice Shell Helix Ultra au un mod de actiune mai energic, permitand motorului tau sa atinga o eficienta maxima de functionare mai rapida.

Dintre cei chestionati in acest sondaj al consumatorilor de ulei de motor, doi din trei spun ca au parcurs distante mai lungi cu aceeasi cantitate de combustibil, datorita uleiurilor de motor Shell Helix Ultra.

Shell doreste sa-i educe pe consumatori cu privire la beneficiile tehnologiei uleiurilor de motor sintetice, inclusiv economia de combustibil si protectia maxima a motorului, atunci cand utilizeaza produsele lor. Aceasta competitie este inca un exemplu al eforturilor lor de a ajuta soferii sa reduca costurile de functionare ale vehiculelor lor.

Cele mai noi uleiuri de motor Shell Helix Ultra 0W complet sintetice ofera performante de durata ale motorului si protectie superioara pentru masina impotriva temperaturilor extreme ale motorului

Shell Helix Ultra, unul dintre liderii mondiali in uleiurile de motor sintetice, a fost special dezvoltat pentru a optimiza performanta motorului, pentru a oferi o protectie mai buna impotriva uzurii si pentru a imbunatati performanta. In plus, acest ulei este recomandat frecvent de producatorii de motoare.

Un sistem antioxidant puternic garanteaza rezistenta superioara la temperaturi ridicate si un sistem aditiv perfect echilibrat, Shell Helix Ultra ofera o putere exceptionala de curatare, protejand motorul impotriva formarii depozitelor. Agentii de curatare a uleiului contribuie la cresterea duratei de viata a motorului, chiar si a vehiculelor mai vechi sau a celor cu kilometri mari, imbunatatind in acelasi timp performanta.

Despre uleiul de motor Shell Helix Ultra

Shell Helix Ultra, unul dintre cele mai importante uleiuri de motor din lume, foloseste o tehnologie anti-uzura mult mai buna decat cea adoptata de uleiurile de motor conventionale. Aceasta tehnologie permite sa indeplineasca sau sa depaseasca cele mai stricte standarde ale producatorului vehiculului si ofera, de asemenea, o protectie exceptionala impotriva uzurii motorului, chiar si in conditii extreme. Uleiul Shell Helix Ultra curge rapid la temperaturi extreme pentru a proteja piesele critice ale motorului si este conceput pentru a optimiza performanta si a prelungi durata de viata.

Shell evita emisiile prin optimizarea eficientei proceselor de productie si dezvoltare si prin dorinta de a incorpora gandirea economica circulara in inima afacerii cu lubrifianti.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piata din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre s

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *