0

Consola de jocurile clasice SNES MINI disponibila si in Romania

Tot timpul cand ma uit la unii ce se joaca pe Playstation sau Xbox imi aduc aminte de jocurile pe calculator sau cele de pe televizor si cat de mult imi placeau si cat timp pierdeam jucandu-ma, din pacate acum nu pot spune ca sunt mare fan de console moderne, nici macar Fifa nu ma prea atrage, prefer jocurile clasice.

Pe vremea copilariei mele era la moda Terminator si Super Nintendo sau SNES asa cum este cunoscuta printre gameri, putini stiu ca in toamna va fi relansat oficial intr-o varianta de mici dimensiuni, atat de mica incat va putea fi tinuta intr-o singura mana.

SNES mini clasic dispune de HDMI prin intermediul careia se poate conecta la orice televizor, indiferent daca acesta este de ultima tehnologie sau mai vechi si vine cu 2 “manete”, cu cablu din pacate, care sa ofere nostalgicilor jocurile de demult.

Cand am dat de stirea asta cu relansarea consolei Super Nintendo am crezut ca e o gluma dar afland ca deja s-au vandut foarte multe exemplare desi consola inca nu a ajuns pe piata deja m-a pus un pic pe ganduri. Apropo de aceasta jucarie, stiati ca in anii 1990 s-au vandut milioane de exemplare in intreaga lume?

Compania Nintendo a anuntat o listă de cel putin 21 de jocuri care vor fi oferite gratuit la achizitionarea consolei printre acestea se numara: Super Mario Kart, Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, Super Mario World, Super Mario World 2: Yoshi’s Island, Kirby Super Star, Kirby’s Dream Course, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Donkey Kong Country, Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting, Contra III The Alien Wars, EarthBound, Final Fantasy III, F-Zero, Mega Man X, Secret of Mana, Star Fox, Star Fox 2, Super Castlevania IV, Super Ghouls’n Ghosts, Super Metroid, Super Punch-Out, toate acestea venind preinstalate pe SNES mini clasic. Si enumerand toate jocurile acestea, voi stiai ca PokemonGo a fost dezvoltat tot de catre cei de la Nintendo?

SNES mini clasic este disponibil pentru precomenzi si in Romania prin Altex, asa ca daca doriti o astfel de consola care sa va aduca aminte de vremurile copilariei puteti sa o comandati, ceea ce va mai lipsi este vocea mamei si a tatalui care sa va zica sa nu mai stati asa mult in fata televizorului pentru ca o sa va stricati ochii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *