0

Constructii durabile si teren stabil

Realizarea oricarui tip de constructie nu este o sarcina deloc usoara. Vrem ca aceasta sa fie cat mai durabila si stabila, de aceea acordam o mare atentie fundatiei pe care o ridicam. Insa cel mai important este ca terenul pe care alegem sa construim sa nu fie deasupra unei zone cu panza freatica foarte buna, care sa afecteze durabilitatea solului.

O casa este o constructie pe care o ridicam pentru a rezista zeci, chiar sute de ani, de aceea fundatia trebuie sa fie puternica. De aceea, cei care vor asta si totodata au la dispozitie un buget mai generos aleg sa-si construiasca o casa noua de la zero si nu pe fundatiile uneia veche, acolo unde este cazul. Si in timp ce unele persoane nu aleg varianta unui proiecta si a unui plan pus la punct din cauza costurilor, pierderea va fi pe viitor numai a lor.

Cu ajutorul celor de la Pordac SRL putem construi o locuinta sau orice alta caldire acolo unde ne dorim, evitand riscul inundatiilor accidentale, cauzate de panza freatica abundenta din anumite zone. Fiecare locuinta are o pivnita, cunoacuta de unii si ca beci, unde de regula ne tinem diverse obiecte si am intalnit numeroase cazuri in care acestea sunt inundate atunci cand afara ploua foarte mult iar asta nu pentru ca se scurge apa din exterior in interior ci pur si simplu pentru ca fundatia si peretii acestora nu au fost realizate corespunzator.

Procesul prin care este scazut nivelul apei freatice dintr-o anumita zona de numeste foraj de epuisment  . In unele domenii, acestea mai sunt cunoscute si ca asecari, si asa cum le spune numele si cum am mentionat anterior, ajuta la eliminarea apei din pamant, temporar sau permanent, pentru realizarea in siguranta a unei fundatii sau orice alt tip de constructie.

Forajele de epuisment sunt alegerea multor persoane datorita eficientei dar si costurilor scazute. Alegandu-i pe cei de la Prodac, pe langa preturile foarte accesibile, avem la dispozitie si echiapamente si tehnici de ultima generatie precum si angajati cu experienta astfel incat orice lucrare va fi una bine facuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *