0

Consultanta de specialitate prin Blockchain

Astazi o sa va vorbesc despre un portal web in care este vorba despre specialisti. experty.io este un serviciu ce face legatura intre un expert specializat intr-un anumit domeniu, de exemplu poate fi cel al medicinei, iar un clinet are nevoie de consultanta. Prin acest serviciu, nu mai ai nevoie sa cauti specialistul si sa te duci la el intr-o audienta.

Lucrurile se simplifica pentru ca fiecare expert are setat un pret per o unitate de timp, clientul apeleaza la el si plata se face automat fara intermediere.

experty.io este un loc in care poti afla ceea ce trebuie direct de la niste experti, fara sa cautati pe google tot felul de articole vechi sau de la siteuri fantoma, unde informatiile sunt vagi si induc oamenii in eroare.

Specialistii practicand zi de zi aceasta activitate ei sunt singurii care va pot indruma in directia corecta. In plus, serviciul ofera ocazia de a putea face sedinte de consultanta si in grup, astfel tarifele sunt diferite, in functie de numarul de fani inscrisi in procesul de consultanta.

bitcoinsuisse-logo

E misto toata treaba asta pentru ca e super simplu sa afli informatii mult mai rapid, cautat numarul de telefon a unui specialist, cautarea de recenzii despre sspecialist, apropo de asta stiti ca romanii sunt singurii din Europa care cand vine vorba de publicat recenzii de buna voia, ei o fac doar cand vine vorba de cele negative, rar s eintample ca romanul nostru sa laude un loc fain. Sa cauti recenzii despre un specialist este destul de complicat, dupa asta programarea la el in functie de timpul necesar, ia si te imbraca, mergi la el, stai la coada si dupa aia consultanta.

Online e mai simplu, te-ai programat, ai vorbit, ai achitat, totul din fata calculatorului sau a smartphoneului si asta din orice colt al planetei, doar conexiune la internet sa existe si afli tot ce trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *