0

Coroane funerare elegante care sa aline familia indoliata

Sunt oameni care vor sa aduca mereu cele mai frumoase flori nu din orgoliu, ci fiindca iubesc sau au iubit mai presus de cuvinte. O doamna importanta din istoria tarii noastre adora orhideele. Acum si cumparatorii de rand au acces la aceste flori rare si scumpe.

Omenii trebuie sa ofere flori in ocazii fericite si nefericite, cum ar fi:

-ocazii fericite: aniversari, cereri in casatorie, logodne, cununii civile, nunti, de sarbatori

-ocazii triste: la decesul cuiva drag, apropiat sau cunoscut.

Florile ilustreaza sentimentele pe care le avem fata de cel caruia i le oferim. Daca in timpul vietii, persoana care le primeste se poate bucura de ele, in cazul unui deces, florile au rolul de a mangaia familia indoliata si de a arata de cata pretuire s-a bucurat decedatul printre cunoscuti.

Participantii la priveghi sau la inmormantare aduc flori si lumanari, fiindca numai in acest mod mai pot face ceva pentru defunct. Acestea sunt daruri postume pe care simtim nevoia sa le oferim, sa ne usuram sufletele de durere.

Cand pierdem pe cineva important simtim nevoia sa ducem coroane funerare elegante ca florile proaspete, parfumate si perfecte sa vorbeasca in locul nostru.

Ce poti sa mai spui, cand stii ca o persoana draga si scumpa s-a retras pentru totdeauna din viata ta?

Pe site-ul florariei Sympathyflowers.ro exista zeci de modele de coroane funerare elegante si mai ales disponibilitatea florariei de a livra comanda la locul specificat in comanda, insotita de aceste oportunitati:

-transportul gratuit la o comanda de peste 200 de lei

-mesaj gratuit scris elegant pe coroana. In cazul in care cumparatorul nu stie ce anume sa scrie, acesta va fi ajutat sa-si exprime sentimentele.

-florile sunt proaspete, de calitate premium, tratate sa reziste mult timp, iar accesoriile sunt la fel de elegante ca florile.

In acest atelier lucreaza artisti, nu florari, de aceea este dificil sa alegi repede dintre zecile de coroane funerare elegante pe cea care va transmite regretele in locul tau.

Aranjamentele florale sunt atat de bine lucrate, incat nu pica o floare din ele si rezista multe saptamani pe mormant.

Clientii au libertate sa aleaga:

-culorile dominante ale coroanelor. Exista pe site coroane din flori albe cu pete de culoare, dar si coroane realizate din flori contrastante: alb-rosu sau coroane viu colorate.

-marimea coroanelor. Se pot alege coroane delicate, coroane mai mari si foarte mari.

-forma. In prezent, la moda sunt coroanele in forma de lacrima. Conservatorii aleg insa forma clasica, rotunda.

-florile din care sunt facute coroanele. Se pot alege flori cunoscute, autohtone, cum sunt trandafirii si crizantemele, dar si flori pretentiose si exotice ca: orhideele, calele si hortensiile.

Atat florile, cat si accesoriile si lucratura este eleganta, astfel ca nu se pot vedea locurile in care sunt prinse florile si accesoriile care nu sunt placute la vedere.

Este un gest de mare eleganta sa ducem coroane funerare decedatilor pe care i-am cunoscut si pretuit, iar aceste aranjamente florale sa fie elegante, sa ne fie cinste cu ele, fiindca ne reprezinta.

In plus, darul de despartire este atat de important, incat nu conteaza pretul sau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *