8

eMAG va vinde in curand si produse de supermarket de la Mega Image

eMAG va vinde in curand si produse de supermarket de la Mega Image

Am citit astazi la geek-ul de Somnulescu ca in urma cu ceva vreme, dupa deschiderea sectiunii Auto – Moto a celor de la eMag.ro, urmeaza a se lansa si sectiunea SuperMarket in colaborare cu Mega Image, ceea ce inseamna ca in scurt timp pe langa toate chestiile IT comandate puteti sa cumparati si muraturi, borcane cu zacusca, fructe sau alte produse alimentare ce se gasesc in magazinele celor de la Mega Image.

Informatia este inca neoficiala pentru ca inca se lucreaza la aceasta sectiune desi in urma unor comentarii aparute pe ArenaIT se specifica faptul ca platforma este deja disponibila angajatilor eMag. Se pare ca intr-un newsletter deja a aparut o imagine ce confirma acasta noua categorie.

emag-supermarket

Un lucru interesant este faptul ca se va putea face marketing afiliat la faina, ulei, orez si multe altele prin platforma profitshare. Culmea este ca deja a aparut o imagine cu primele comisioane din produse alimentare. Linkul catre supermarketul eMag exista si poate fi accesat momentan doar prin date de logare. Cu siguranta nu mai dureaza mult pana cand va aparea aceasta noua categorie de produse pe magazinul online eMag.ro. Ar fi amuzant de vazut in showroom-urile eMag din tara cateva tonete de aprozar cu tot felul de fructe si legume.

Faina ideea ca la cumpararea unui Xbox sau a unui PlayStation sa-i cumperi iubitei si cateva produse alimentare.

Comments

comments

8 Comments

  1. Asa se mai dezvolta si marketingul afiliat pe Romania, hahah. Nu, glumesc. Totusi, cum Dumnezeu imi livreaza ei in tara 5 borcane de zacusca? E putin cam ciudat, zic eu. Sunt sigur, insa, ca au un sistem bine pus la punct…altfel nu faceau acest lucru.

  2. „Faina ideea ca la cumpararea unui Xbox sau a unui PlayStation sa-i cumperi iubitei si cateva produse alimentare.”

    Din punctul meu de vedere ar fi faină ideea de a mi se cumpăra un PlayStation și singur. 😀 Desigur, niște mixuri de alune ca să nu flămânzesc cât mă joc sunt bune și ele.

    Dar lăsând gluma (PC-ul mi-e suficient pentru jocuri, o consolă ar necesita și un televizor mai de Doamne-ajută), mă bucur că bagă și produse de genul la eMag. Așteptam de multă vreme chestia asta, că sunt lucruri, gen alge pentru sushi, pentru care acum trebuie să umblu pe toate coclaurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *