0

Covorase de top pentru profesionisti!

Una din cele mai de incredere firme cu care un business, o institutie sau o unitate medicala poate colabora se numeste Sanito.ro!

Acest magazin online ofera, de peste 13 ani, clientilor produse de cea mai buna calitate. Sanito.ro asigura inclusiv covoare profeionale pentru clienti, pe langa detergenti, hartie de calitate sau sapunuri dezinfectante. Gama de produese vasta satisface de fiecare data nevoile celor care doresc produse de calitate la preturi fara concurenta!

In categroiile de produse de pe site se gasesc covorase exterior, covoare Horeca, covorase piscina, covorase pentru industria alimentara, covorase profesionale din aluminiu, covoare dezinfectante, covorase industriale si aproape orice covoras sau pres la care te-ai putea gandi.

Insa, esu aveam nevoie de covorase interior, pentru barul pe care intentionam sa il deschid incepand cu data de 15 Noiembrie. Am decis ca voi cumpara mai multi metri de pres de interior Uptown, visiniu, de la producatorul Notrax. Notrax este unul dintre cei mai mari producatori de produse pentru pardoseala. Covoarele acestui brand au scopul de a reduce praful acumulat. De asemenea, Notrax ofera si covoare din materiale “anti-fatique”, care reduc oboseala.

Avand o asa reputatie, m-am gandit ca nu am cum sa dau gres, mai ales ca produsul pe care l-am comandat nu este tocmai cel mai ieftin din catalogul celor de la Sanito.ro. Ca si dimensiuni, am ales sa cumpar 180 cm x 18.3 m, deoarece puteam sa il decupez dupa cum aveam nevoie.

Presurile de interior Uptown fac parte din categoria stergatoarelor de interior absorbante. Presul Uptown are un model atractiv, cu patratele, care asigura uscarea corespunzatoare a talpii incaltamintei, precum si retinerea umezelii si mizeriei. Suportul greu din vinil asigura longevitatea stergatorului si nu permite alunecarea acestuia pe pardoseala.

Site-ul recomanda acest model pentru restaurante, birouri, cladiri publice si in general locuri frecventate de un numar mare de persoane. Datorita materialelor de calitate folosite la fabricarea acestui tip de pres, semnele de uzura nu vor aparea si poate dura ani pana cand incepe sa se decoloreze.

Gama de covoare profesionale de la acest magazin m-a multumit foarte mult, deoarece nu numai ca am gasit un produs care sa fie perfect pentru barul meu, ci este ideal si pentru suprafata pe care era necesar sa o acopar. Pentru montaj, am angajat doi baieti “buni la toate”, iar in cateva ore barul a capatat o cu totul alta dimensiune. Nu numai ca presul Uptown de la Notrax arata super, insa ofereau si un suport mai placut la atingere.

Sanito.ro este, cu siguranta, un magazin pe care il recomand cu incredere celor care doresc sa investeasca in afacerea lor. Covoarele lor nu sunt destinate numai pentru locuri publice, ci pot fi integrate la fel de bine si in resedinta personala. Datorita faptului ca produsele sunt profesionale, curatarea covoarelor va fi mult mai usoara si sunt mult mai rezistente.

 

Magazinul Sanito.ro este tot ce ai nevoie cand vrei sa iti impresionezi clientii cu o intrare frumoasa in magazinul sau barul tau. Partea avantajoasa ramane calitatea si preturile accesibile oricui decide sa cumpere de la Sanito.ro!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *