0

Cum alegem electrocasnicele?

Odata cu boom-ul asta imobiliar foarte multa lume a inceput sa fie foarte atenta la ce isi cumpara in casa, adevarul este ca multi tineri incearca sa-si cumpere electrocasnice inteligente ce au integrate in ele foarte multe chestii noi precum ar fi aplicatiile. Cei de la Samsung au de exemplu masini de spalat sau aparate de aer conditionat ce pot fi reglate si setate de la distanta prin aplicatii.

Imi aduc aminte ca aveau la un salon o masina de spalat si sugerau cumparatorilor sa-si puna rufele in masina de spalat si cu o ora inainte de a pleca de la job sa o porneasca in asa fel incat atunci cand ajung acasa sa fie rufele spalate eventual si uscate, chestie care economiseste timp, timp ce poate fi folosit alaturi de prieteni sau familie.

Faza faina ca este chiar faina planificarea si cautarea cu ce trebuie sa cumperi, ce functii crezi ca ai nevoie si ce nu, ce culoare sa fie, unde le amplasezi si tot asa, toata treaba asta d eplanificare si organizare este faina. La fel si atunci cand stii ca le-ai luat pe toate si deja fiecare chestie se aseaza atat de bine de parca ai senzatia ca a fost acolo dintotdeauna.

Masinile de spalat rufe cu functie de uscare sunt la mare cautare in ziua de astazi mai ales printre tineri, in perioada asta in care timpul trece foarte repede si ne ramane foarte putina interactiune om cu om, aceste electrocasnice chiar ne fac viata mai usoara.

Eu unul cand vreau sa cumpar ceva se intampla de multe ori sa caut informatii pe forumuri sau pe site-uri de review-uri care testeaza toate chestiile astea si isi dau cu parerea, uneori parerea lor conteaza si ma poate influenta in alegerea ce urmeaza sa o fac. De multe ori ma gandeams a cumpar ceva si cand am inceput sa fac niste cautari am ajuns sa ma razganesc.

Lumea evolueaza si accesul la informatie este mult mai usor, in ziua de astazi sa vrei sa cumperi ceva si sa nu gasesti informatii despre produse sau servicii este un pic cam dificil. Lucrul asta are atat avantaje cat si dezavantaje pentru ca multe din pareri sunt subiective, oamenii sunt tentati sa zica doar de rau, putini sunt din cei care sunt multumiti, lauda experienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *