0

PC Garage te echipează gratuit cu un SSD de 1TB sau o sursă de 650W

București, România – 1 august 2023 – PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT și electronice din România și în același timp un reper pentru toți cei pasionați de tehnologie, anunță o nouă ediție a campaniei „Te echipăm gratuit”. De data aceasta, campania desfășurată în perioada 1-14 august 2023,  oferă cadou clienților săi un SSD Crucial P3 de 1TB PCIe 3.0 sau o sursă Aerocool LUX RGB de 650W. Conform tradiției, clienții pot primi cadou la alegere un premiu dacă achiziționează orice procesor împreună cu orice placă de bază și orice placă video cu o valoare cumulată de minim 2200 lei.

Această campanie se adresează celor care vor să-și construiască un nou sistem de gaming, PC Garage oferind gratuit una dintre cele două componente. Astfel, cu o economie generoasă, clienții pot plusa către o componentă mai puternică, cum ar fi o placă video mai puternică sau poate o carcasă mai spațioasă.

Indiferent că este vorba despre un sistem AMD sau Intel, SSD-ul este o componentă importantă de care va depinde întreg sistemul, în special atunci când există sarcini de lucru intense. SSD-ul Crucial P3 de 1TB și cu interfață PCIe 3.0, este o alegere înțeleaptă, având viteze de 3500MB/s la citire și 3000MB/s la scriere. De asemenea, cu un TBW de 220TB, acest SSD va putea rula în condiții optime o lungă perioadă de timp.

Cu o lungă istorie în domeniul surselor, Aerocool oferă și în prezent produse de calitate la prețuri accesibile. Modelul LUX RGB de 650W cu eficiență de 88% și certificare 80+ Bronze este ideal pentru sistemele de gaming moderne, având în același timp putere pentru a menține toate componentele în viață, dar și un sistem de iluminare compatibil cu plăcile de bază cu conector RGB 5V.

Sursa este inima sistemului și de ea depinde buna funcționare a tuturor celorlalte componente. De asemenea, sursa poate salva întregul sistem atunci când rețeaua electrică este cu probleme. Datorită protecțiilor integrate la scurtcircuit sau supratensiune, sistemul vostru este protejat în permanență.

Pentru a putea realiza un sistem de gaming corespunzător, PC Garage vine cu trei recomandări de sisteme:

 

Regulamentul campaniei poate fi găsit accesând ACEST LINK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *