0

Ce sa iei in considerare inainte de a cumpara narghileaua perfecta

Pentru un fumator incepator de narghilea, este posibil sa nu fie clar cum sa isi aleaga narghileaua potrivita. Exista multi factori de luat in considerare, inclusiv originea acesteia, materialele folosite, inaltimea, mai multe optiuni de furtun si aspecte legate de pret. Mai jos vei gasi cateva informatii utile in acest sens.

Narghileaua moderna este de obicei fabricata in China de catre companii cu sediul in Statele Unite si in alte parti. Cea traditionala provine din Egipt, Siria, Liban, Turcia si alte tari din Orientul Mijlociu si de-a lungul Mediteranei.

Materiale

Marii cunoscatori ai narghilelelor sustin ca cele realizate din tevi solide din alama sunt cele mai bune. Acestea sunt cele mai grele si dureaza pentru totdeauna. Desi se oxideaza, acestea nu corodeaza niciodata. Problema cu tevile de alama este ca acestea necesita lustruire in mod regulat pentru a-si mentine luciul si stralucirea. Alti oameni prefera combinatii de otel inoxidabil cu alama sau cupru. Cu toate acestea, exista probleme cu otelul inoxidabil mai ales pentru ca putini producatori folosesc otel inoxidabil de buna calitate. De obicei, este folosit un otel inoxidabil de calitate scazuta care este apoi galvanizat numai la exterior cu nichel. Interiorul ramane vulnerabil la coroziune si rugina. Producatorii moderni de narghilea tind sa fie mai temeinici; majoritatea galvanizeaza si interiorul, si exteriorul. Pe site-ul https://narghileadeluxegipteana.ro/ poti gasi o gama variata de produse din care sa il alegi pe cel care chiar corespunde cerintelor tale, atat ca material cat si ca design.

Inaltime

Alegerea inaltimii potrivite pentru o narghilea este in mare parte o chestiune de preferinta. Fumatorii de narghilea cu experienta tind catre cea intre 70 si 80 de cm. Aceasta gama de inaltime este varianta potrivita de performanta si usurinta in manipulare. Cu toate acestea, cineva care intentioneaza sa calatoreasca mult ar putea prefera o narghilea mai mica. In schimb, cineva care intentioneaza sa fumeze pe terasa sa in aer liber, ar putea dori o narghilea cu adevarat inalta, care sa poata fi asezata pe podea langa o masa mare. Inaltimea joaca un anumit rol si in performanta. Cu cat narghileaua este mai inalta, cu atat aceasta produce mai mult fum la inhalare. Asta nu inseamna ca narghilele mici nu sunt bune.

Optiuni ale furtunului

Cu cat are mai multe furtunuri, cu atat performanta scade mai mult si cu atat narghileaua este mai greu de fumat. Majoritatea narghilelor traditionale cu furtun multiplu vin cu dopuri de cauciuc, care faciliteaza conversia inapoi intr-un singur furtun. De asemenea, poti opta pentru o narghilea moderna cu un sistem de supapa de retinere incorporat, care este mult mai usor de gestionat. Dar nu se poate trece cu vederea nici peste o narghilea cu doua, trei sau patru furtunuri cand este vorba despre distractia intr-un grup de fumatori. Acestea sunt cele care asigura entuziasmul petrecerii.

In functie de preferintele tale, poti gasi orice narghilea doresti, iar piata in acest sens este in continua expansiune, venind cu modele de narghilea din ce in ce mai creative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *