0

Cum sa organizezi o petrecere in timp de pandemie

Fiecare petrecere trebuie sa aiba un final memorabil si sa poata fi trecuta drept inca un moment de vis la cartea vietii tale. De aceea oricine s-ar putea umple cu un minim de stres, in special de cand limitarile aparute odata cu pandemia impun o serie de restrictii care rescriu petrecerile de odinioara.

O solutie vazuta de cei mai multi este anularea sau amanarea petrecerilor si a evenimentelor care nu pot fi desfasurate in prezent, in compania unui numar cat mai mare de persoane. Dar pentru ca niciodata nu se stie ce va fi maine, si pentru ca mereu se va gasi o cale de mijloc pentru a trai clipa chiar si in prezenta stricta a persoanelor celor mai apropiate, iti poti reformula evenimentul cu succes si sa te bucuri de acesta, fara sa fie necesar sa-l anulezi sau sa-l amani.

Cum sa organizezi o petrecere in timp de pandemie

Este foarte important sa-ti stabilesti cu atentie lista invitatilor si a participantilor. Daca odinioara trimiteai invitatii doar de dragul de a se aduna mai multa lume la evenimentul tau (asa cum se intampla la nunti sau botezuri), acum trebuie sa te focusezi strict pe un anumit numar de persoane, in general pe familie. Partea cea mai buna este ca nu vei mai fi obligat sa inviti si sa accepti persoanele cu care nu rezonezi intru totul si ca, in cele din urma, costurile vor fi mai reduse.

Daca totusi nu vrei sa omiti pe nimeni, poti alege sa-ti organizezi evenimentul in mai multe transe sau sa optezi pentru o petrecere in aer liber. E drept, s-ar putea sa fie un efort mult prea mare, insa ai putea fi impacat cu ideea ca nu ai omis pe nimeni si ca ai avut ocazia de a petrece in compania tuturor celor dragi.

Pentru a face o serie de economii si pentru a-ti proteja persoanele iubite poti apela la tacamuri unica folosinta. Acestea sunt ideale indiferent ca vei opta pentru un bufet suedez, dar si daca vei merge pe un meniu prestabilit. Iar aceste produse catering vor fi optiunea sigura, eficienta si ideala indiferent ca vei opta pentru o petrecere la un restaurant, acasa sau in aer liber. In primul rand te vor scapa de costuri formidabile, pentru ca stim cu totii ca achizitia unor consumabile catering intr-un numar mare va fi mult mai accesibila decat achizitia unor piese si accesorii uzuale. De altfel, daca vei petrece la mare distanta de casa va fi practic imposibil sau extrem de dificil sa igienizezi o vesela obisnuita. Nici nu are rost sa muncesti mai mult decat trebuie, cand petrecerea poate fi la fel de formidabila si plina de viata chiar si in lipsa unor farfurii si pahare scumpe. In plus, apeland la astfel de consumabile poti economisi foarte multi bani pe care-i poti aloca unor alte evenimente sau unor momente de relaxare, fie unor achizitii care chiar au un rol extrem de important.

Nu uita si de muzica buna, care va fi ca o dulceata pentru suflet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *