0

De ce sa cumparam o casa

Desi multi romani au inceput sa adopte stilul occidental, acela de a locui in chirie, se pare ca, in conformitate cu anumite calcule, este mai rentabil sa cumperi decat sa inchiriezi. Cu dobanda scazuta, ipoteca este mai ieftina decat chiria. Avand in vedere acest lucru, merita sa cumparati o casa? Multi oameni isi pun inca intrebarea, desi mai mult de jumatate dintre romani detin deja o casa. Chiria ofera inca avantaje pentru cei care nu au o resedinta permanenta (de exemplu, sunt supusi transferurilor continue din cauza muncii) sau nu au un capital initial care trebuie platit la semnarea contractului de achizitie.

De cele mai multe ori, cumperam o casa mai mult pentru motive culturale si simbolice decat monetare. Daca faceti parte din acele persoane, un oras precum Sibiul va fi perfect. Aici, pe langa anunturi imobiliare Sibiu din categoria cladirilor noi, veti gasi si case mai vechi, cu o arhitectura specifica locului. Pe site-ul eurosibimobiliare.ro veti gasi anunturi imobiliare Sibiu pentru orice tip de casa sau apartament. Asadar, nu ezitati sa ivestiti in imobiliare Sibiu daca doriti o locuinta cu personalitate. Veti avea de ales dintr-o serie de zeci de anuntui de proprietati Sibiu.

Revenind la subiect, cumpararea unei locuinte reprezinta un mod sigur de a transmite ceva copiilor sau de a va intemeia propria familie. In ziua de azi exista forme de finantare la rate atractive pe piata. Care este destinatia care trebuie acordata proprietatii? Atunci cand cumparati o casa pentru a locui, trebuie sa va ganditi la multe aspecte. Acolo unde nu exista nevoi de flexibilitate in munca si unitatea familiala este deja instruita, achizitia casei poate fi o alegere convenabila. Chiria este ceva ce trebuie luat in considerare doar daca nu aveti o familie si lucrati in diferite locuri din tara. In astfel de cazuri, a cumpara o casa nu este rentabil pentru ca nu ar fi nimeni care sa o intretina.  In toate celelalte cazuri, achizitia locuintei este cea mai buna solutie

Iata si alte motive bune pentru care ar trebui sa cumparati o casa.

Mandria de a avea o proprietate

Mandria de a avea o proprietate este motivul principal pentru care oamenii isi doresc sa detina o casa. Inseamna ca puteti zugravi peretii orice culoare doriti, sa atasati elemente permanente si sa decorati casa dupa gustul vostru. Proprietatea asupra locuintei va ofera dvs. si familiei un sentiment de stabilitate si securitate. Va fi o investitie pentru viitorul dvs.

Apreciere

Dincolo de mandria de proprietate, este important sa realizam un alt beneficiu. In primul rand, imobilele sunt mereu lucruri de valoare. Indicele preturilor caselor oscileaza odata cu modificarile pe regiune si zona metropolitana. Multi oameni isi vad investitia in casa ca un mod de a lupta impotriva inflatiei.

Construirea echitatii

Unul dintre cele mai bune lucruri despre detinerea unei case este construirea echitatii. In loc sa aruncati bani pe chirie in fiecare luna, de fapt ii plasati in casa dvs. In cazul in care doriti sa va vindeti casa, atunci puteti recupera o parte din acesti bani pentru a-i cheltui la casa urmatoare sau o alta achizitie importanta.

Retineti ca piata locuintelor poate fi imprevizibila si pretul unei case poate sa creasca mai mult decat va asteptati.

Asadar, ar trebui sa va cumparati propria locuinta si, de ce nu, intr-un oras frumos precum Sibiul.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *