0

Degalfoto.ro – calitate inainte de toate

Daca doresti o sedinta foto botez profesionala, atunci apeleaza cu incredere la serviciile Degalfoto.ro – daca si tu preferi calitatea inainte de toate. Degalfoto.ro ofera servicii foto-video profesionale, pentu orice eveniment special.

Un exemplu este botezul –unul dintre evenimentele cele mai importante, ce solicita multa indemanare, rabdare si timp din partea unui fotograf profesionist, dar albumul foto de la final va merita pe deplin toate eforturile. Iar rolul unui fotograf este acela de a admira, de la distanta, parintii emotionati, nasii care sunt acolo sa ii sustina, bunicii foarte mandri si prietenii nerabdatori sa-l tina in brate pe cel mic si sa se fotografieze cu el.
Degalfoto.ro va pune la dispozitie serviciile unui fotograf profesionist botez Bucuresti la preturi cuprinse intre 70 si 250 euro, acasa, la biserica si la restaurant. Din punctul meu de vedere, este o suma modica, care merita investita daca vrei o sedinta foto reusita, cu poze clare si expresive, poze care sa surprinda si micile detalii, emotia oamenilor, esenta sirului de evenimente.
Nu este usor sa fii fotograf, deoarece acesta este acea persoana care se ocupa de executarea de fotografii, incepand cu fixarea imaginilor pe pelicula sau stocarea acestora intr-o camera digitala, terminand cu expunerea lor pe un suport solid din hartie, pe un DVD sau pe un stick de memorie. Termenul de „fotograf” deriva din „fotografie”, un termen ce provine din limba greaca, prin alaturarea cuvintelor ‘’phos’’, care inseamna „lumina” si ‘’graphe’’, care inseamna „desen”.

Dar fie ca vorbim despre fotografiile de nunta, de botez, de evenimente sau de portrete, meseria de fotograf reuseste sa-l transforme pe omul care o practica intr-un prieten discret, care are darul de a surprinde fericirea, lumina din ochi, nostalgia, puritatea oamenilor pe care ii are in fata si multe alte lucruri, lucruri la care tu poate nici nu te gandesti.
Cel mai important, este ca trebuie sa ii placa ceea ce face. Nu e usor, dar multumirea clientilor compenseaza orice efort depus de catre fotograf. Ce trebuie sa ai in vedere, daca apelezi la un fotograf profesionist: este necesara o discutie, care sa aiba loc in prealabil, inainte de marele eveniment cu cateva zile macar, deoarece fotograful trebuie sa afle si propria voastra viziune, sa o inteleaga, astfel incat sa poata transpune si ideile voastre in fotografii. Apoi trebuie sa ii faceti cunoscute toate locatiile pe care le veti vizita, pe parcurul sirului de evenimente (plecarea de acasa, botezul in biserica, petrecerea de la restaurant), ca acesta sa se familiarizeze cu traseul.
Pretul serviciilor il puteti stabili oricand doriti, dar din punctul meu de vedere nu este cel mai semnificativ lucru – celelalte aspecte sunt mult mai prioritate si necesita o atentie mai sporita. Fotograful profesional nu fotografiaza banalul, ci cauta sa surprinda doar ‘’cuvintele’’ nespuse din priviri, gesturi si expresii faciale. Daca reuseste acest lucru, atunci poti sa consideri ca ai avut parte de cel mai bun om in domeniu, si vei avea parte si de cele mai reusite fotografii, la finalul sedintei foto. Si va veti bucura impreuna, in viitor, de amintiri frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *