0

Spune adio gandacilor de bucatarie

Doamnelor, stim toate ca bucataria este pentru noi un fel de sanctuar, in care ne etalam cele mai ascunse talente in arta culinara. Este locatia in care ne bem cafeaua in fiecare dimineata si citim stirile online. Este locul in care orice cina cu partenerul se transforma intr-o cina romantica. Este locul in care am invatat sa experimentam singura noi retete si locul in care am evoluat din punct de vedere gastronomic. Nu este zi in care sa nu intram in bucatarie, cel putin o data, fie pentru a lua masa, fie pentru a ne relaxa la o bautura calda.
Fiind a doua incapere cea mai frecventata, dupa dormitor, si singura in care se depoziteaza alimente perisabile, este lesne de inteles ca aceasta trebuie sa fie perfect curata si igienizata, din toate punctele de vedere. Aici nu trebuie sa existe surse de mucegai, bacterii sau gandaci, deoarece ne pot contamina mancarea si ne pot imbolnavi. Dar din pacate, se mai intampla sa avem astfel de neplaceri. Ideal este ca imediat ce am sesizat o problema, sa cautam specialisti in domeniu care ne pot ajuta la eliminarea ei. Despre ce fel de specialisti vorbesc? Despre 3D-Deratizarecompleta.ro – firma profesionala DDD (deratizare, dezinfectie, dezinsectie).

214512739_1_261x203_servicii-deratizare-dezinsectie-dezinfectie-pitesti-arges-pitesti_rev004
Aceasta firma este aliatul nostru in lupta cu invadatorii nepoftiti! La ei ai parte de servicii de dezinsectie gandaci de top – astfel incat sa nu mai ai grija acestora mult timp. Daca apelezi la aceasta firma, poti spune adio gandacilor de bucatarie, garantat! Si asta pentru ca specialistii DDD cauta si ‘’sursa’’ gandacilor si taie raul de la radacina, cum s-ar spune. Astfel, vor elimina si gandacii pe care tu nu ii vezi, pentru ca stau ascunsi prin colturi si crapaturi pline de umezeala si isi fac aparitia doar noaptea. Cum trebuie sa procedezi tu? E suficient sa iti iei masuri generale de prevenire impotriva gandacilor, ce includ mentinerea produselor alimentare depozitate in containere sigilate, folosirea cutiilor de gunoi cu capac etans, mentinerea curateniei in bucatarie si aspirarea regulata. Scurgerile de apa, cum ar fi scurgerea robinetelor ar trebui reparate, deoarece si acestea atrag gandacii.
Cum va proceda firma de specialitate? Va sigila punctele de intrare, cum ar fi gaurile dintre dulapurile de bucatarie, tevi, usi, ferestre si vor interveni cu solutii profesionale de combatere. Dupa ce au intervenit, rezultatele acestor actiuni pot dura chiar si luni de zile. Cu toate astea, este recomandata o verificare periodica – verificare ce va fi stabilita de catre ei, cu acordul tau. Daca tinem cont si apelam la 3D-Deratizarecompleta.ro vom avea parte de o curatenie profesionala a bucatariei (si nu numai), ca sa putem sa ne bucuram de cee ace conteaza cu adevarat, fara sa mai avem grija gandacilor. Gandacii de bucatarie sunt cunoscuti ca fiind cele mai daunatoare insect, deci nu este bine sa le permitem sa ne invadeze teritoriul. Sunt purtatori de boli si putem dezvolta, usor, si alergii din cauza lor.
In concluzie, solutia pentru aceasta problema este una foarte simpla. Nu trebuie sa iti bati tu capul cu ei si sa iti consume energia – de aceasta parte se va ocupa 3D-Deratizarecompleta.ro!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *