0

Despre femei si cum fac ele cumparaturi

Nimic nu face mai fericita o femeie decat shopping-ul! Oricat de multe haine ar avea, femeile vor mai mult si mai mult. Cat se poate de multe bluzite, hainute, fuste, rochite, accesorii, genti, pantofi si asa mai departe.

Femeile cand cauta incaltaminte dama, pleca de la o idee si cumpara de cele mai multe ori cu totul si cu totul altceva decat isi propusese initial. Daca o sa reusiti vreodata sa va uitati in istoricul de cautare de pe telefon sau calculatorul unei femei o sa va puneti mainile in cap, atat la propriu cat si la figurat.

Statisticile spun ca rata cea mai mare de retur a hainelor comandate de pe internet este acoperita de femei. Daca incaltamintea la femei este ceva deosebit, sa le vedeti cand cauta imbracaminte dama. Acolo e ceva mai deosebit greu de inteles pentru barbati.

La barbati e mult mai simplu, o haina albastra bifeaza o intreaga categorie vestimentara. La femei exista tricou albastru, bluza albastra, pantaloni albastri, rochie albastra, fusta albastra, ciorapi albastri, cate una din fiecare, la barbat e mult mai simplu. In plus femeile au invatat codurile de culoare, un albastru de exemplu are minim 10 nuante diferite, la barbat e una singura.

Lasand si acest aspect, tuturor ne place o femeie aranjata si imbracata frumos mai ales daca hainele i se potrivesc si ii pun in evidenta diverse parti ale corpului. Asa ca fie ca ne place fie ca nu, nu putem decat sa acceptam. Poate sunt ele mofdturoase si rup magazinele in doua, dar asa cum sun ele ne sunt dragi. La petreceri de obicei femeile impresioneaza prin tinutele lor, la barbati e mai simplu si prea putin spectaculos, un costum tot un costum este si uneori accesoriile fac diferenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *