0

Diferenta dintre o masina de spalat vase incorporabila si una semi-incorporabila – Avantaje si Caracteristici

Masinile de spalat vase sunt folosite inca de cateva zeci de ani. Pe cand mai demult o masina de spalat vase era considerata o noutate, un element modern si exclusivist, in ziua de astazi, o masina de spalat vase incorporabila se dovedeste a fi un element extrem de util in orice bucatarie, deoarece ne ajuta sa castigam timp, este foarte performanta, iar bucataria isi pastreaza aspectul aerisit.

In ziua de astazi, pe langa faptul ca masinile de spalat vase curata perfect, acestea produc foarte putin zgomot si adesea sunt insesizabile. Pe langa “absenta” lor sonora, multi adepti ai stilului aerisit dar si specialisti in design interior prefera masina de spalat vase incorporabila, pentru ca aceasta sa fie mascata din toate punctele de vedere, pastrand aspectul curat si liber al unei bucatarii.

Masina de spalat vase – alegerea potrivita in orice situatie

Masinile de spalat vase incorporabile performante ne ajuta din doua puncte de vedere. In primul rand, vasele sunt curatate si dezinfectate ca la carte, iar in al doilea rand, ne ajuta sa ne bucuram de o bucatarie cu o estetica aerisita, fara electrocasnice mari si zgomotoase.

masina_spalat_vase02

In prezent, piata ofera o gama foarte variata de masini de spalat vase. Important este, in primul rand, sa apelam la un magazin specializat pentru a fi siguri ca electrocasnicele oferite sunt intr-adevar de calitate. In cele din urma, avem libertatea de a alege intre mai multe stiluri, asigurandu-ne astfel ca masina de spalat vase incorporabila va starni admiratia in bucataria noastra, sau din contra, va fi complet mascata. Alegerea se face strict in functie de preferinte.

Tipuri de masini de spalat vase incorporabile

Masinile de spalat pe care vrem sa le mascam sau integram in mobilierul bucatariei sunt de doua feluri:

Masini de spalat vase semi-incorporabile

Aceasta masina de spalat lasa la vedere panoul cu butoane. Sunt ideale atunci cand vrem sa mascam partial masina de spalat vase, bucurandu-ne in acelasi timp de un design congruent cu celelalte elemente din bucatarie. Aceasta mascare partiala este folositoare deoarece este mai usor sa utilizam masina cand butoanele sunt la vedere.

O masina de spalat vase semi-incorporabila poate fi vazuta usor in bucatarie, insa aceasta nu deranjeaza vizual utilizatorul, ba chiar ofera bucatariei un aspect modern si atragator.

Masini de spalat vase incorporabile

Aceste masini de spalat au panoul cu butoane pe marginea superioara, deci acestea se vad doar cand deschidem usa masinii. Aceasta configuratie permita mascarea totala a masinii de spalat vase, lucru dorit de multi oameni. Aspectul bucatariei va fi unul aerisit, unde electrocasnicele nu ocupa foarte mult din sfera vizuala.

Alegerea masinii de spalat vase potrivita se face in functie de calitatea produsului si de preferintele personale. Daca ne dorim un aspect modern, o masina semi-incorporabila este ideala. In cazul in care vrem ca masina de spalat vase sa treaca neobservata, o varianta complet incorporabila este alegerea potrivita.

Masina de spalat vase incorporabila achizitionata din locul potrivit

Magazinul Bricomix.ro pune la dispozitia clientilor o gama variata de masini de spalat vase standard, semi-incorporabile sau incorporabile. Aici puteti gasi cu usurinta masina de spalat care sa corespunda propriilor preferinte.

Bricomix este una dintre alegerile de top ale profesionistilor si nu numai, datorita calitatii produselor oferite si a gradului inalt de specializare. Magazinul ofera aici  o gama larga de electronice, electrocasnice, echipamente sanitare sau produse IT, oferind posibilitati multiple de plata, livrare rapida si oferte speciale la tot pasul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *