0

Esti agricultor? Vezi TOP 4 motive pentru care ar trebui sa folosesti o folie de mulcire

Un accesoriu ieftin ce nu poate lipsi din echipamentele unui agricultor modern este renumita folie de mulcire.  Aflata la mare cautare in aceasta perioada, datorita pretului mic, aceasta folie ofera un plus semnificativ de protectie culturilor, fie ca vorbim de legume, fie ca vorbim de gradina sau pomi fructiferi.

De ce ar trebui sa faci aceasta achizitie acum? Iata un top al celor mai importante patru motive!

Impiedica aparitia buruienilor

Un procent semnificativ din timpul agricultorilor este alocat preventiei aparitiei buruienilor sau disparitiei lor. La ora actuala, exista o diversitate de instrumente si substante pe care le poti folosi in acest sens, dar care sunt costisitoare si implica mult timp. Mai mult, cele mai multe au un efect temporar, nu permanent. De cand au aparut foliile de mulcire, insa, efortul agricultorilor in lupta impotriva buruienilor a fost mult diminuat.

Acestea au la baza un principiu extrem de simplu, care previne aparitia vegetatiei nedorite. Se poate folosi pentru multe culturi, avand o aplicabilitate larga, fie partial, fie pe intreaga recolta. 

Mentine umiditatea optima la nivelul solului

Un alt motiv pentru care agricultorii opteaza pentru foliile de mulcire e acesta. Foliile nu au un efect benefic doar asupra plantelor, el se manifesta si pentru portiunile de sol din jur. Mentin umiditatea optima in pamant, iar culturile nu vor cere atat de multa apa pe timp de seceta.

In acelasi scot, asigura diminuarea surplusului de apa, impiedicand excesul care poate ajunge la radacina plantelor si oferindu-le protectie sporita. Cel mai frecvent, foliile de mulcire sunt utilizate pentru capsuni. Cei care au lucrat in muncile agricole in afara tarii, au vazut acest accesoriu inainte ca folosirea lui sa devina o practica in Romania.

Elimina riscul de taiere a radacinilor

Un fenomen extrem de intalnit in practica este eroarea de taiere a radacinilor plantelor sanatoase. Acest lucru se manifesta in contextul muncilor agricole indelungate, care prespun un efort consistent, fie ca vorbim de automatizare, fie de executia manuala. Un alt efect pozitiv al foliei de mulcire este tocmai acesta: asigura un plus de protectie si din acest considerent.

Vei evita – pe deplin – erorile de acest tip, si vei reusi sa elimini complet riscul de taiere a radacinilor plantelor. Alege sa te bucuri de plante sanatoase pe tot parcursul anului, printr-un simplu accesoriu care va revolutiona modul de prelucrare al culturilor.

In aceasta perioada, ai cele mai bune preturi

Este timpul celor mai bune preturi la echipamentele in agricultura, inclusiv la foliile de mulcire, care se gasesc acum la oferta. Fie ca alegi foliile de culoare neagra, fie ca optezi pentru cele transparente, ai parte de un discount semnificativ, care te va ajuta sa le cumperi mai usor si mai rapid.

Comanda-le online si te vei bucura de tot confortul, nu doar de cele mai rentabile investitii. La distanta de un click, se afla toate echipamentele moderne pentru agricultura, ce se pot livra oriunde in tara, direct la tine acasa.

RegalFermierul.ro iti ofera mari discounturi la gama de folie solarii si la foliile de mulcire

Daca vrei sa faci cea mai buna investitie, iti recomandam sa comanzi online echipamentele tale pentru agricultura, direct de la RegalFermierul.ro.

Acest magazin de top iti ofera cele mai bune preturi la gama de folie solarii, dar si la alte accesorii de care ai nevoie pentru culturile bogate. Mai mult, cumparand de 2000 RON, primesti automat un voucher de 200 RON, pe care il poti folosi la comenzile viitoare. Merita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *