0

Esti in plina lucrare si ai probleme cu utilajele? Iata solutia!

Daca esti in cautarea unei foreze pneumatice de calitate, Eurogrup-utilaje.ro are solutia perfecta in materie de instalari tevi sau conducte fara a mai fi nevoie de sapaturi.
Forezele pneumatice comercilizate de Eurogrup-utilaje.ro marca Terra-Hammer sunt folosite la montarea conductelor sau tevilor fara a mai fi nevoie de sapat tot felul de gropi sau santuri. Principiul de functionare este unul simplu si extrem de util, fiind oarecum asemanator, cu cel al forarii puturilor daor ca in loc de “sapat” vertical, totul se realizeaza pe orizontala.
Aceste foreze isi creeaza practic drum prin amant, pe sub durmuri, sine de tren, garduri, gradini si asa mai deoarte. Spuneam ca acest proces este asemanator forarii puturilor, diferenta fiind ca in cazul puturilor pamantul este sapat, scos la suprafata, iar in cazul forezelor totul se realizeaza prin compactarea pamantului de jur imprejurul utilajului, efectiv prin batere.

img732a-tmp_
Realizarea acestui proces in acest fel si anume prin batere, este necesara deoarece fiind vorba de tevi sau conducte “ingropate” in pamant, au nevoie de un tunel rezistent. Aceste masinarii opereaza rapid si precis fiind ideale pentru tevi sau conducte de gaze, canalizare, apa, chiar si electricitate sau telecomunicatii si multea altele. De asemenea diametrul unei astfel de “sapaturi” poate ajunge pana la 30 de centrimetrii iar in lungime, pana la 25 de metrii.
Eurogrup-utilaje.ro este un importator de utilaje de constructii iar pe langa aceste utilaje de subtraversare, acestia mai au in dotare si echipament pentru sprijiniri santuri, pompe epuisment, masini de sapat santuri, echipamente de tras cabluri, echipamente diamantate, motocompresoare, aparate de sudura polietilena, generatoare de curent, utilaje de compactare si asa mai departe.
In cazul in care sunteti detinatorul unei firme de constructii si aveti nevoie de anumite aparaturi, Eurogrup-utilaje, este solutia perfecta pentru achizitionarea sau inchirierea acestora, oferind dupa cum am enumerat mai sus, o gama variata si completa de aparaturi si utilaje, numai bune pentru a va putea duce la bun sfarsit toate treburile.
Un mare avantaj al masinariilor si utilajelor comercializate de acestia, este faptul ca sunt performante si ofera certitudinea garantiei si a calitatii superioare indiferent de conditiile in care sunt utilizate. Acestea provin de la producatori de renume din domeniul constructiilor. Calitatea utilajelor este esentiala pentru realizarea unor lucrari facute ca la carte si de durata.
De asemenea ca orice lucrare sa iasa conform planului pe langa utilaje si masinarii profesionale, este nevoie de angajati prfesionisti si instruiti, care stiu ce fac deoarece domeniul constructiilor este o treaba destul de serioasa iar in anumite cazuri daca sunt comise anumite erori in timpul lucrarilor, repatatiile pentru remedierea problemelor pot aduce costuri suplimenare considerabile ceea ce va duce la gauri in bugetul firmei respective.
Penrtu orice nelamuriri sau detalii suplimentare, acestia sunt gata sa va ofere consultanta atat prin numerele de telefon afisate pe site cat si la adresa de email sau printr-un formular in care trebuie specificate numele, email-ul si bineinteles mesajul pe care doriti sa il trimiteti. Toate acestea sunt disponibile accesand casuta de “Contact”, aflata in partea dreapta a paginii in coltul de sus.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *