0

Europa FM implineste 15 ani

Daca ar fi sa imi reamintesc ce faceam acum 15 ani, nu stiu ce sa zic dar faptul ca atunci mi s-a pus aparat dentar asta cu siguranta nu am sa uit niciodata, ma pregateam d einceperea liceului iar eu eram transformat usor in Robocop iar eu aveam o mare problema cu treaba asta. Inceperea liceului era ceva de genul un nou inceput in viata iar eu il porneam cu un mare dezavantaj in fata colegilor si a gagicilor. De schimbat viata nu prea mi-a schimbat-o dar in schimb am amintiri mai mult sau mai putin frumoase de atunci am fara numar.

Europa FM a implineste 15 ani de viata, iar in matinalul lui Vlad Petreanu si George Zafiu, zi de zi sunt invitati tot felul de artisti care povestesc ce faceam acum 15 ani in urma. Unele povesti sunt foarte interesante si amuzante in acelasi timp si din acest motiv merita sa ascultati in fiecare zi primul post privat cu acoperire nationala.

Cine are cana aniversara are sansa de a castiga cate 100 de Euro pe ora, ei anunta codul inscris pe cana si daca se intampal sa fii unul din norocosi nu trebuie decat sa le dai SMS cu textul Cana e la mine.

Voi dragi prieteni si cititori, ce faceati acum 15 ani in urma?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *