0

Faceți un bine, salvează hârtia igienică!

Pentru a asigura o igienă corespunzătoare a grupurilor sanitare pe care instituția dumneavoastră le deține, aveți acum la dispoziție o gamă satisfăcătoare de capace de toaletă din noua generație. Capacul de toaletă inteligent, cu buton și cu senzori, ridică standardele oricărui grup sanitar. Sporește curățenia și, în acest fel, reprezintă încă un motiv de apreciere al instituției/companiei, făcându-i pe consumatori să se simtă în siguranță atunci când folosesc una dintre toaletele pe care le puneți la dispoziție.

Economice, cu prețuri accesibile și cu sisteme inteligente încorporate care asigură acoperirea colacului cu folie de unică folosință, rezolvă câteva dintre problemele cu care vă confruntați: dificultatea de a curăța eficient, indiferent de soluțiile specifice folosite, vasul și, mai ales, capacul de toaletă, incapacitatea de a asigura personal suficient care ar putea, așa cum este firesc, să curețe toaletele după fiecare folosire, înlăturarea riscului de contaminare al angajaților și al clienților cu diverse bacterii care trăiesc pe capacul și în vasul de toaletă.

Capul de toaletă cu folie de unică folosință vă va scăpa de aceste probleme, iar pe deasupra, va asigura o experiență confortabilă și mulțumitoare pentru clienți. Studiile de piață arată că, în locurile cu profil public, hoteluri, pensiuni, restaurante ori malluri, pentru clienți grupurile sanitare se află printre primele criterii pe care le aleg ca fiind foarte importante pentru imaginea pe care au la final despre locurile pe care le frecventează. De la prosoape, cearșafuri și până la cum arată baia, clienții pot avea o părere foarte bună despre locurile în care se cazează ori, dimpotrivă, să aibă recenzii negative, tocmai pentru că locul care devine cel mai intim, capacul de toaletă, nu corespunde așteptărilor. Pe de altă parte, când vine vorba de restaurante și clienții folosesc băile, se întreabă, pe bună dreptate, ce înseamnă curățenia pentru ele, de vreme ce grupurile sanitare nu folosesc noile metode atât de la îndemână și, culmea, mai economice decât capacele clasice.

Având în vedere faptul că toaletele din instituții sunt folosite foarte intens, de un număr mare de oameni, și că bacteriile de pe capacul de toaletă rămân după fiecare utilizare, puteți scăpa de acest rușinos inconvenient. Capacul este reîncărcabil, igienic și sporește încrederea în instituție, având în vedere că folia de unică folosință este tăiată și nu mai poate fi refolosită. Mecanismul de funcționare îi asigură o durată mare de viață, este ușor de folosit, venind la pachet cu un kit de instalare ușor de urmărit, alături de acumulator și încărcător.

Având la îndemână folia de unică folosință, clienții dumneavoastă nu vor mai simți nevoia să rupă hârtie igienică din belșug, să acopere astfel capacul și să-și poată face liniștiți nevoile. Pe de altă parte, veți oferi instituției un aer modern, serios și încrezător, apropiat de clienți, tocmai prin aceste lucruri aparent mărunte care uneori fac diferența. Faceți din folosirea toaletelor pe care le puneți la dispoziție o activitate firească și curată, fără chinul de a te feri de orice loc, încercând să nu atingi spații pline de bacterii, pe care le-au folosit și alții. Salvați hârtia igienică, adeseori folosită pentru a înveli capacul vasului de toaletă. Alegeți un capac de toaletă inteligent!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *