0

Top 5 cele mai bune Casti de Copiat la Examene din toate timpurile

O data cu evolutia tehnologica, metodele de copiat la examene au evoluat foarte mult si ele, clasicile fituici nu mai sunt la moda de mult. Metoda pixului cu ultraviolete care are o cerneala speciala, vizibila doar cand scrisul este luminat cu lumina UV sau metoda sticlei de suc la care se inlocuieste eticheta cu una indentica dar la ingredient vei scrie continutul fituicii, nu mai sunt nici acestea la moda. Oricum din punctual nostrum d evedere metoda sticlei de suc de exemplu era foarte riscanta si in plus nu prea puteai scrie mult continut in locul ingredientelor.

Pana nu demult existau destule metode de copiat in functie de curajul fiecaruia si de exigenta profesorului supraveghetor, majoritatea avand la baza scrisul foarte mic pe diferite etichete, radiere, servetele, foi minuscule si care aveam marele neajuns ca nu puteai scrie foarte mult continut pee le. Prin anii 2006 – 2008 erau la moda cursurile printate la Xerox in format foarte foarte mic ncorpo zicem mic ne referim la faptul ca o foaie A4 era miscorata atat de mult incat o puteai tine in palma 3cm pe 2cm dar si aceasta metoda avea un neajuns deoarece se intampla destul de des ca la Xerox sa nu se printeze bine din cauza calitatii slabe si a  rezolutiei mici de xeroxare. Astfel tinerii fiind foarte iventivi s-au gandit sa scrie in format electronic cursurile apoi sa le printeze in format mic, cu scris de 1 sau de 2 si nu la Xerox ci la imprimate cu rezolutie inalta unde scrisul mic iesea foarte bine. Uneori cand profesorii mai prindea pe cate unu cu o fituica din asta mica cu scris de 1 ii intreba pe studenti daca vad ce scrie acolo ca el oricat s-ar stradui fara o lupa nu poate intelege. Conform siteului Adevarul ideii de copiat sunt multe dar noile sisteme intrec limita de ncorporate a oricui, acum exista camera video minuscule care trimit subiectele si casti fara fire cu care poti primi reaspunsurile chiar si din alt colt al lumii.

Mai jos va vom prezenta cele mai performante sisteme de copiat care se folosesc in present:

  1. Cutiuta GSM

Este un mic dispozitiv de marimea unei cutii de chibrite in care se va introduce o cartela SIM si in momentul in care ajutorul tau de acasa va apela numarul cartelei SIM din Cutiuta GSM, aceasta va raspunde automat la apel si va transmite ce iti dicteaza cel de acasa in o casca minuscula din urechea ta. Practic este un telefon mobil de dimensiuni extraordinar de mici. Este un sistem de copiat extreme de folosit in zilele noastre de catre tineri deoarece este extreme de efficient si foarte greu de detectat de catre profesori. Marele avantaj al acestui sistem pentru copiat este ca nu ai nevoie de telefon mobil la tine in sala de examen si deci este ideal de folosit la examene importante si exigente unde nu esti primit cu telefon mobil in sala de examen.

  1. Cardul GSM

Este un sistem de copiat destul de utilizat si acesta, este ca principiu de functionare asemanator cu cel al cutiutei GSM doar ca difera forma, aceast dispozitiv avand forma unui banal card bancar. Autonomia acumulatorului este mai buna iar grosimea mult mai mica, ceea ce il face mult mai usor de ascuns. La fel ca la cutiuta gsm nu ai nevoie sa ai telefon mobil la tine in sala de examen, facand-ul astfel extreme de cautat pentru examene grele.

  1. Stickul Bluetooth cu Microcasca

Este un mic dispozitiv ce se conecteaza prin ncorpora la telefonul tau mobil si care preia sunetul de la telefon si il transmite la o mini casca aflata in urechea ta. Si acest sistem de copiat este foarte cautat deoarece utilizarea lui nu implica sa ai fire pe corp iar bluetoothul are incorporat un microfon foarte foarte performant care capteaza si pasii supraveghetorului cum merge prin incapere.

  1. Ceasul de Copiat

Un banal ceas la prima vedere dar care este capabil sa citeasca fisiere audio, video si text. Are o memorie de 8 Gb care este suficienta pentru sute de poze si mii de fisiere text, astfel iti va ajunge cu siguranta sa incarci pe el cursuri intregi, volume intregi de carti sau foarte multe poze cu desene, schite sau formule matematice. Are functie de auto scroll, deci o data fisierul deschis va derula pagina sau va trece la urmatoarea poza in mod automat si dupa un timp pe care il poti seta tu(de la 5s la 120s). O alta functie foarte utila este aceea data de butonul de urgent ape care daca il apesi va aparea ceasul si indifferent pe ce buton ai apasa ora nu va disparea de pe ecran decat daca tii 10 secunde apasat pe butonul de urgenta. O alta caracteristica foarte importanta a acestui ceas este aceea ca pe ecranul ceasului se poate vedea doar dintr-un anumit unghi si deci doar tu poti vedea, supraveghetorul cand trece pe langa tine va vedea ecranul negru.

  1. Mini Camera Video de copiat cu transmisie Live

Este un sistem destul de costisitor, preturile pentru un astfel de sistem pot pleca de la 500 Lei si pot ajunge chiar si pana la 3000 de lei in functie de performanta camerei video. Tehnologiile inglobate de acest sistem de copiat sunt de inalta calitate si de ultima generatie. Desi este destul de scump acest sistem pentru copiat, tinerii spun ca merita banii deoarece filmeaza si trimite subiectele in timp real oriunde pe glob ai acces la internet. Lucru ce ofera un avantaj foarte mare deoarece la examenele important severitatea supravecghetorilor este una foarte mare si dup ace subiectele vin este practice imposibil sa poti sopti subiectele ajutorului tau de acasa. Aceasta casca de copiat cu camera video conform casti-de-copiat.ro este singura solutie de a trimite subiectele fara sa fie nevoie sa vorbesti. Ajutorul tau de acasa va putea vedea pe telefon sau pe orice calculator ce filmeaza camera in timp real, ca si cum te-ai uita la sterile protv, poate face poze sau inregistra un filmulet video pe care le poate vizualiza mai tarziu sau le poate trimite mai departe pe email, facebook, etc.

Am prezentat pe scurt 5 dintre cele mai performante casti de copiat care sunt folosite de tinerii din ziua de azi, unele dintre ele depasind limita SF-ului, venind parca din viitor. Pe internet se pot gasi o gama larga de sisteme pentru copiat la examene dar este recomandat a se cumpara doar de pe siteuri de profil care sunt serioase, mai ales sistemele ce sunt mai scumpe. Suportul tehnic este foarte important si de aceea un site care se respecta are grija de clientii sai, oferindu-le asistenta pentru utilizarea castilor de copiat. In general sistemele pentru copiat nu sunt greu de utilizat dar uneori este nevoie de ajutor din partea serviciului de suport. Pentru examene importante cum este cel de bacalaureat de exemplu se recomanda un sistem de copiat sigur pe care te poti baza si anume o casca de copiat cu camera video sau casti de copiat cum sunt cutiuta gsm cu cartela sim sau cardul gsm pentru copiat poate fi o alegere buna.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *