0

Pasiuni si Jocuri (P)

Cati dintre voi pierd timpul liber jucand fel de fel de joculete pe siturile de specialitate? Jocuri din alea simple care sa iti hraneasca pasiunile, de exemplu unii jocuri cu avioane de pasageri. In weekend acasa sau poate chiar in acele momente de plictiseala de la locul de munca multi mai baga cate un joculet mic acolo sa mai destinda atmosfera iar majoritatea se duc catre acele jocuri ce amintesc de pasiunile fiecaruia.

Eu unul cand am mai plecat in vacante si am avut de mers cu avionul, de multe ori mi-am imaginat cum ar fi sa fiu eu cel care piloteaza avionul sau cum ar fi ca la aterizare acele aplauze sa fie catre mine, sa am eu meritul pentru toate fazele alea faine ce se petrec in timpul calatoriei prin aer.

Am incercat acum multi ani sa joc un pic acele jocuri foarte bine realizate, acele simulatoare de pilotat avioane, doar ca mi se pareau foarte dificile, am instalat unul si ocupa foarte mult iar laptopul meu nu era pregatit deloc pentru o asemenea grafica dezvoltata si de ultima moda. Sunt putine laptopuri pentru jocuri si care sa mai aiba si preturi decente, asa ca am gasit cateva situri cu joculete din astea micute ce pot fi jucate gratuit online ce imi satisfac pofetele de pilot de avion, de el comandante.

Si pe langa asta, am observat ca gagicile is moarte dupa pilotii de avioane, cine stie cate dintre ele au fantezii in cabina pilotului din avion, buna asta oricum pentru ca faza cu toaleta e de mult fumata.

Voi ce jocuri jucati in timpul liber?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *