0

Beneficiile aduse la achizitionarea unei masini in leasing

Poate te-ai gandit de multe ori la beneficiile pe care un autoturism le-ar putea aduce tie si familiei tale. Insa nu esti pe deplin convins daca merita sa investesti o suma imensa intr-o masina nou nouta. Insa stii cu ce nu poti sa dai gres? Cu leasing auto iti vei achizitiona masina mult dorita. Nici ideea de masina second hand nu iti place deoarece nu poti stii niciodata ce nu a fost in regula cu masina si ce alte costuri te asteapta.

In articolul de azi vom vorbi exact de ce e varianta optima pentru iubitorii de masini.

  1. Te poti bucura efectiv de masina

Problema cu o masina noua este ca sunt foarte rare cazurile in care cineva isi permite o masina noua, cu dotarile complete, care sa ii si fie pe plac. Astfel, ar trebui sa apelezi la o banca pentru un imprumut. Caz in care de fapt, conduci o masina pentru care mai ai de platit ani la rand.

Si stim cu totii cum se conduce in orasele mari. Nu stii niciodata cine iti zgarie masina in parcare sau nu se opreste la rosu. Cu leasing auto insa poti lasa aceste griji la o parte si sa te bucuri efectiv de masina la care stai la volan.

  1. Poti alege masina la care visezi

Dupa cum am mentionat, cel mai mare minus la masinile noi sunt costurile extrem de mari. Astfel, poti alege modelul preferat care sa porneasca deja de la un cost care iti depaseste bugetul. Daca doresti insa si alte dotari, acestea nu vor iesi ieftin.

Cu leasing auto insa poti alege exact masina care iti face cu ochiul, cu dotarile full si vei putea alege modelul la care visezi de ani de zile, fara alte compromisuri.

  1. Poti face cu mana deprecierii

De asemenea, un alt minus la masinile noi o reprezinta deprecierea, un cosmar real. Se prea poate ca intr-un an sau doi masina pe care tocmai ai dat o avere sa nu valoreze nici macar jumatate din investitia initiala.

Iar daca a trebui sa iei rate de la banca, pana in momentul in care termini ratele, vei avea deja o masina extrem de depreciata. Cum poti evita insa aceasta neplacere? Prin leasing auto.

  1. Poti alege

Alegand leasing auto nu te legi la cap cu nici o decizie din start. Poate intreg procesul pare putin complicat, insa alaturi de compania potrivita, nu va parea imposibil. Chiar si la un leasing este posibil sa fie nevoie de un avans initial, insa nu la fel de mare ca atunci cand ai achizitiona masina de noua.

Trebuie sa fii atent la ce clauze sunt mentionate in contract, pentru a nu te trezi ulterior cu surprize. Iar la sfarsitul perioadei de leasing poti alege daca doresti sa ramai cu masina sau preferi sa o inapoiezi.

  1. Alege siguranta

Dupa cum spuneam, cu o masina second hand nu vei stii niciodata ce va crapa prima data si cat te vor costa reparatiile. Alegand insa leasing auto, scapi si de aceasta grija, deoarece poti sa conduci ultimul racnet de masini, cu dotarile maxime si in majoritatea cazurilor primesti chiar si o garantie de la companie.

Alege un contract de leasing auto in conditii avantajoase

In concluzie,  tot ce trebuie sa stii este la ce companie poti apela pentru servicii calitatative si masini pe care sa te poti baza. Recomandam cu caldura Autogeist.ro, platforma unde poti explora printre mai mult de 100 de auto rulate de prima calitate.

Intra pe Autogeist.ro si cauta masina pe care o doresti in functie de caracteristicile care te intereseaza. Vino aici in parcul auto din Galati pentru test-drive gratuit si vei fi asigurat de alegerea facuta.

Date de contact:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *