0

Field Agent, aplicatia care te plateste ca să raspunzi la intrebari este disponibila si in Romania

Aplicatia Field Agent devine disponibila si in Romania, aplicatia care te plateste pentru informatiile pe care i le dai este realizata de catre o companie de crowdsourcing si a schimbat modul in care companiile isi aduna informatiile de pe piata in timp real. Field Agent se foloseste deja in sapte tari, adica in SUA, Marea Britanie, Canada, Suedia, Norvegia, Danemarca si Australia, dar de acum si in Romania.

Ca sa poti faci bani din aceasta aplicatie trebuie sa intelegi cum merge toata treaba, Field Agent inseamna completarea unor chestionare de cateva intrebari la care sa raspunzi din magazin sau de acasa, pentru aceste informatii esti platit, odata ce accepti o misiune ai si un timp de rezolvare, la final esti platit in functie de cat de complexa este provocarea, cu sume incepand de la cativa euro pana la cateva sute.

Un exemplu de astfel de misiune este sa mergi intr-un magazin si sa faceti 2-3 fotografii la unele preturi sau la anumite produse sau cum sunt aranjate pe raion. In prezent exista 600.000 de utilizatori ai aplicatiei prin intermediul carora opereaza cateva mii de companii. Aplicatia este disponibila pe Android si iOS si poate fi descarcata gratuit de catre persoanele ce au peste 18 ani. Romania este prima tara din Europa Centrala si de Est in care aplicatia Field Agent debuteaza.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *