2

Gurmandio powered by Carrefour – aplicatia prin care poti comanda mancare acasa sau la birou

Cei de la Carrefour Romania au lansat un nou serviciu pentru cei care doresc sa comande mancare la birou sau acasa si am zis sa o “testez” si eu. Comanda se poate face atat prin aplicatie cat si pe siteul www.gurmandio.ro si pentru ca suntem in era tehnologiei am sa va povestesc un pic cum sta treaba cu aplicatia lor pentru comenzi. Faza cea mai tare este ca in scurt timp vor mai aparea si alte restaurante in afara de cele de la Carrefour de unde puteti comanda, va fi o aplicatie ce va oferi diversitate, nu doar zona de Gastro de la Carrefour ci si de la restaurantele dorite din Iasi.

Eu unul am incercat-o si mi se pare foarte simpla si cool, de multe ori ma gandesc cu groaza cand vine vorba de facut comanda la pauza de pranz dar Gurmandio este disponibila pentru orasele Iasi, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Galati si Targu Jiu si astfel se poate comanda mancarea direct acasa sau la birou.

Carrefour este primul hypermarket din Romania care ofera posibilitatea de a comanda cu livrare gratuita si rapida (cam 1 ora – 1 ora si jumatate) iar plata se poate face cu cash, cardul sau chiar si cu tichete de masa. Aplicatia de comanda fiind disponibila pentru cei care au smartphoneuri pe iOS si Android.

Avantajele aplicatiei Gurmandio sunt faptul ca mancarea vine repede, este proaspata si calda, livrarea este gratuita, modalitatea de plata este atat cash cat si cu cardul sau tichete de masa, aplicatia este foarte simplu de utilizat, posibilitatea de a memora comenzile si de a le repeta atunci cand este cazul, sincronizarea contului prin Google sau Facebook si posibilitatea de a vedea in timp real comanda.

Eu unul am comandat de la Carrefour Era si imi place ca dincolo de cum sunt aranjate mancarurile, pot vedea poza la majoritatea dintre ele dar si gramajul, de multe ori se intampla sa imi fie atat de foame incat atunci vine mancarea portia ma dezamageste, dar cand vad gramajul macar stiu la ce sa ma astept si asta e un lucru util daca sunteti mancaciosi ca mine.

whatsapp-image-2018-03-02-at-14-59-34

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *