0

HP proiecteaza performante uimitoare cu gama HP Z Book

Noul portofoliu de desktopuri HP Z Book și HP Anyware Remote System Controller, destinate creatorilor profesioniști de conținut, designerilor, inginerilor și cercetătorilor

Noutăți

  • Desktop-urile HP Z Book Performance oferăechilibrul esențial între procesor și placă grafică pentru fluxuri de lucru complexe și cu multe date, iar noul HP Z8 Fury este cea mai avansată stație grafică din lume pentru analiză de date.
  • HP Anyware Remote System Controller – cel mai avansat sistem periferic de gestionare la distanțădin lume – e un dispozitiv mic, dar puternic, care gestionează în siguranță dispozitive de înaltă performanță din orice loc.

HP Inc. a anunțat noua gamă de stații grafice performante Z Book, concepute pentru a redefini posibilul  în cadrul fluxurilor de lucru complexe. HP avansează în gestionarea forței de muncă hibride cu HP Anyware Remote System Controller, un dispozitiv care oferă departamentelor IT capacitatea de a gestiona de oriunde dispozitivele de înaltă performanță.

În industrii precum mass-media, divertisment, știința datelor și inginerie, fluxurile de lucru complexe înseamnă presiune a timpului și putere de calcul sporită pentru a obține mai rapid rezultate. De asemenea, e nevoie de interacțiune cu echipe aflate la distanță și de instrumente care să spargă limitele creativității și să ofere rezultate mai precise. Noile desktopuri Z4, Z6, Z8 și Z8 Fury, echipate cu procesoare Intel®, oferă echilibrul scalabil între CPU și GPU necesar pentru a alimenta noi niveluri de viteză, precizie și creativitate.

“Expertiza HP, împreună cu puterea oferită de Intel și NVIDIA, oferă performanța, scalabilitatea și securitatea de care clienții noștri au nevoie pentru a răspunde sarcinilor în continuă evoluție”, a declarat Jim Nottingham, vicepreședinte și director general în cadrul HP.

“Intel® și HP Z Book reprezintă viitorul sistemelor de calcul de înaltă performanță”, a declarat Roger Chandler, vicepreședinte și director general Intel. “Cu Intel® Xeon® W, utilizatorii se pot aștepta la performanțe revoluționare, funcții de securitate avansate și scalabilitatea de care au nevoie pentru a face față celor mai solicitante sarcini de lucru.”

Modelul Z8 Fury G5 are 56 de nuclee de procesare și patru plăci grafice high-end. Modelele Z4, Z6, Z8 și noul Z8 Fury oferă o varietate de configurații pentru a răspunde tuturor provocărilor legate de fluxurile de lucru. De la cel mai bine vândut produs, Z4, la performanța superioară oferită de modelul Z8 Fury, gama HP Z Book include o stație grafică potrivită pentru fiecare.

  • Z8 Fury G5oferă performanțe puternice, cu un nivel optim de răcire și silențiozitate, cu până la 56 de nuclee într-un singur procesor și oferind puterea a patru unități grafice de înaltă performanță și cu 2TB de memorie DDR5.
  • HP Z4 G5abordează fluxurile de lucru avansate, de la învățare automată la editare video complexă, cu până la 24 de nuclee CPU, două plăci video high-end, până la 512 GB de RAM. Z4 G5 accelerează o gamă largă de aplicații profesionale pentru a avansa fluxurile de lucru intensive și oferă spațiu pentru dezvoltare ulterioară.
  • HP Z6 G5oferă până la 36 de nuclee de procesare, trei plăci grafice de înaltă performanță și 1 TB de memorie DDR5.
  • HP Z8 G5este conceput pentru utilizatorii care solicită cel mai mare volum de procesare. Cu o stație grafică cu două socket-uri, proiectată pentru a utiliza Intel Xeon de generația a 4-a, oferă până la 64 de nuclee de sistem și suportă 2 plăci grafice high-end cu 1TB de memorie DDR5.

HP Anyware Remote System Controller le oferă administratorilor IT un tablou de bord unic. Prin intermediul unei singure interfețe, administratorii IT pot gestiona o flotă de dispozitive, pot accesa informații securizate despre sistem, pot primi rapoarte și pot dezvolta proiecții pentru a-și optimiza infrastructura și a rezolva problemele înainte ca acestea să-i afecteze pe utilizatori. HP proiectează acest sistem de hardware și software pe baza standardelor de securitate din industrie, a unor teste extinse, a evaluărilor din partea unor terți și a certificărilor,  pentru a asigura o securitate maximă.

Disponibilitate

  • Modelele HP Z4, Z6, Z8, Z8 Fury G5 vor fi disponibile în România începând cu luna aprilie.
  • HP Anyware Remote System Controllereste așteptat în această primăvară.

Despre HP

HP Inc. (NYSE: HPQ) este un lider global în domeniul tehnologiei și creator de soluții care permit oamenilor să dea viață ideilor lor și să se conecteze cu lucrurile care contează. Prezent în peste 170 de țări, HP oferă o gamă largă de dispozitive, servicii și abonamente inovatoare și sustenabile pentru sisteme de calcul, imprimante, soluții de imprimare 3D, muncă hibridă, gaming și multe altele. Pentru mai multe informații vizitează http://www.hp.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *