0

Huawei P9

Chiar daca ultima mea achizitie in materie de tehnologie a fost iPhone-ul, totusi, perioada aceasta m-am tot gandit la o schimbare. Am cerut sfaturi, am citit si m-am interesat peste tot pe unde am putut, iar astfel m-am axat pe minunatul Huawei P9 si ca totul sa fie si mai comod si practic, am incercat si Huawei Smartwatch 1.

Au fost si persoane care nu mi-au recomandat aceasta schimbare, deoarece in ciuda faptului ca producatorul este destul de laudat peste tot in lume, ele nu se potrivesc foarte bine unui fan Apple. Totusi, de obicei nu ma las influentat iar astfel, am zis sa fac acest mic experiment, deoarece nu am ce sa pierd.

Primul meu contact cu un smartwatch

Voi incepe sa va spun despre acest ceas inteligent deoarece trebuie sa evidentiez cateva aspecte foarte importante. Personal l-am testat doar pentru faptul ca nu mereu am timpul necesar pentru a raspunde la telefon datorita sedintelor si timpului mare petrecut la volan in fiecare zi.

In primele zile aveam impresia ca toti colegii mei se uitau mai mult la el decat la mine, deoarece iese foarte bine in evidenta din punct de vedere al designului sau, care este unul intradevar foarte avantajos.
Intradevar, e si primul meu contact cu un smartwatch adevarat, dar in ansamblu, sunt foarte multumit de el deoarece ma salveaza de fiecare data, mai ales cand trebuie sa-mi aminteasca de ceva important.

huawei_smart-1

Huawei P9 mareste comoditatea personala

Acum, voi trece la Huawei P9, care dupa parerea mea se incadreaza in categoria de iPhone killer. Desi functioneaza pe Android, este chiar foarte comod avand in vedere ca o perioada lunga de timp am folosit un alt sistem de operare si totul este nou pentru mine. Si in ceea ce priveste compatibilitatea cu Huawei Smartwatch 1, aceasta nu m-a dezamagit absolut deloc, ba din contra m-am bucurat ca le-am testat impreuna deoarece in felul acesta mi-am facut viata mult mai usoara.

Un prim lucru important pe care l-am putut observa la el, este tocmai faptul ca desi am fost invatat ca orice aplicatie sa ruleze foarte rapid, acesta se ridica la nivelul asteptarilor mele. Fie ca este vorba despre o aplicatie descarcata sau de una standard, absolut toate vor rula la cel mai inalt nivel, fara nici un moment in plus de asteptare si bineinteles, fara erori. Sa nu mai zic d enoua generatie de ceasuri inteligente de la Huawei care desi ca aspect sunt un pic cam prea sportive pentru viata mea de zi cu zi, arata fabulos, abia astept sa testez si noua generatie a brandului asiatic.

huawei-smart-2

Am avut momente in care am vorbit la telefon chiar ore intregi, lucru la care m-as fii asteptat sa se incalzeaza destul de puternic, dar nu a fost asa. Iar asta, doar datorita componentelor sale pe care producatorii sai i le-au integrat si cu ajutorul carora, telefonul te surprinde foarte placut.

Si cum imi place mie sa privesc si din alta perspectiva, partea sa exterioara chiar nu te poata dezamagi. Avand o carcasa foarte fina si fara sa iti alunece din mana, acesta vine si cu o dimensiune perfecta pentru a-l tine intr-un buzunar de la pantaloni, fara sa iasa in evidenta sau sa deranjeze in vreun fel.

Concluzie

In final, as mai vrea sa mai precizez faptul ca am fost foarte multumit de perioada in care am folosit Huawei-ul si cand zic asta ma refer la ambele gadgeturi. De aceea, daca vrei sa faci o schimbare si ai nevoie de un plus de confort, iti recomand sa analizezi foarte bine aceste doua produse deoarece sunt foarte avantajoase. Acum ca urmeaza lansarea lui P10 si noul smartwatch, P9 va avea pret bun cu siguranta pe la operatorii de telecomunicatii din Romania si va spun sincer ca inca este un telefon de luat in seama cand vine vorba de o schimbare.

huawei-p9-0022

Daca ar fi ca maine sa dispara Apple d epe piata, voi spre ce brand ati migra?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *