0

Huse si carcase de protectie a smartphone-urilor de cea mai buna calitate!

Magazinul Contakt.Shop, este un magazin dedicat gadget-urilor si diverselor accesorii pentru smartphone-uri si locul unde veti putea gasi huse, folii, incarcatoare, cabluri, suporturi si multe alte accesorii pentru toate modelele de telefoane disponibile, inclusiv pentru cele care sunt pe cale sa se lanseze, precum noile modele ale celor de la Samsung.

Probabil ca toti intampinam probleme in gasirea accesoriilor perfecte unui anumit model proaspat lansat pe piata si de aceea suntem nevoiti sa stam fara huse sau folii de protectie pana cand acestea vor fi disponibile. Nu si in cazul celor de la Contakt.Shop care ne asteapta in cele peste 180 de sedii deschise in toata tara, in centre comerciale, mall-uri, hypermarket-uri si asa mai departe.

M-am confruntat cu ceva timp in urma cu aceasta situatuie cand in urma achizitionarii unui device proaspat lansat, nu mi-am putut gasi o husa potrivita deoarece prea putini producatori de accesorii pentru protectia smartphone-urilor realizasera si pentru modelul cumparat de mine.

Fiind patit am inceput sa caut din timp huse Samsung Galaxy S10 E, astfel incat in momentul achizitionarii noului device, sa ii pot asigura toata protectia necesara.

Spre norocul iubitorilor brand-ului coreean,  pentru noile modele de varf Samsung, foarte multi producatori s-au mobilizat pentru a ne intampina telefoane cu o bine meritata husa de cea mai buna calitate.

Astfel i-am gasit pe cei de la Contakt.Shop, care s-au gandit la noi si care si-a completat stocurile cu accesoriile si cu huse S10 E.

Chiar daca pana in momentul de fata nu sunt disponibile accesorii originale Samsung pentru aceste noi modele, cei de la Contakt.Shop au reusit sa aduca huse de cea mai buna calitate de la producatori de renume in acest domeniu, astfel incat noi toti sa putem beneficia de cele mai bune produse de pe piata si sa ne putem proteja noul telefon inca de la scoaterea sa din cutie.

Un model Samsung de top nu este tocmai ieftin astfel ca nu ar strica achizitionarea unui huse de cateva zeci de lei. Cei de la Contakt.Shop dispun de o gama foarte variata atat de huse pentru aceste noi modele, cat si pentru toate cele mai populare brand-uri de smartphone-uri.

Peste 3000 de produse sunt disponibile pe site-ul acestora, produse care inseama atat huse de protectie, cat si folii pentru ecran, diverse gadget-uri, casti si alte accesorii care pot fi asociate cu telefoanele mobile, toate de cea mai buna calitate dar si la preturi extrem de accesibile.

Din proprie experienta recomand Contakt.Shop datorita calitatii superioare a produselor si la preturi accesibile dar si a gamei foarte diversificate. Orice vei avea nevoie in materie de accesorii si gadget-uri, trebuie sa accesezi site-ul acestora si cu siguranta nu vei regreta.

In plus daca te vei inscrie in Contakt Club 50 pana in data de 1 martie, atunci vei putea beneficia de foarte multe avantaje la comenzi, printre are si o reducere de 50 de lei in cazul comenzilor de peste 100 de lei. Dar pentru mai multe detalii atat despre acestia cat si despre Contakt Club 50 dar si despre toate produsele comercializate de acestia, te invit sa accesezi site-ul pentru a te putea convinge cu ochii tai despre tot ce inseamna magazinul Contakt.Shop.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *