0

Ofera-i parului tau ingrijirea de care acesta are nevoie

Podoaba noastra capilara este o parte importanta a vietii noastre si cautam sa o ingrijim cat mai bine posibil, ca sa aiba un aspect frumos si sa fie sanatos, deoarece parul sanatos se aranjeaza mai bine si mai usor si intoarce privirile admirative ale celor din jur. In prezent, ingrijirea parului a devenit o preocupare mult mai serioasa si nu doar pentru doamne, ci si pentru domnisoare si pentru domni. Varsta, factorii externi si poluanti si o serie de obiceiuri intrate in ritualul nostrum zilnic, cum ar fi decolorarea, folosirea fixativelor, a placii de intins parul, chiar mersul la piscina (apa din bazine contine dezinfectanti si coloranti), contribuie incet dar sigur la degradarea podoabei capilare. Ne este imposibil sa evitam la infinit acesti factori, dar cel putin avem solutii salvatoare la indemana si accesibile ca pret.

O astfel de solutie salvatoare (printre altele) este si tratamentul revolutionar Kashmir Hair System ce contine botox si keratina braziliana, ce permite acum rejuvenarea parului si mentinerea calitatilor sale. Desi multa lume asociaza imediat termenul cu injectarile cosmetice, folosite pentru estomparea ridurilor sau marirea buzelor, tratamentul cu botox pentru par nu include nici ace nici intepaturi si este o procedura inovatoare care reda parului calitatile pierdute in timp, inca de la prima aplicare si are rezultate imediate. Tratamentul va este pus la dispozitie de catre Yofi Hair Academy (Bucuresti), dar puteti sa il aplicati si acasa, daca alegeti sa achizitionati produsele. O vizita la salon este indicata si in cazul in care doresti sa afli ce tip de par ai si ce produse profesionale sunt potrivite pentru acesta.

De asemenea, este tratamentul salvator pentru fetele cu par rebel, deoarece este un tratament de hidratare intena a parului, fiind o procedura care reconstruieste firul de par degradat din interior, „imbracandu-l” intr-o pelicula de silicon si incarcandu-l instant cu necesarul de proteine pe care acesta le pierde in mod firesc. Aceasta „noua haina” ofera părului greutate si un plus de volum, in urma tratamemntului 60% din rezultat fiind si un aspect de indreptare fara placa de par. Fiind un tratament cu rezultate pe termen foarte lung, este suficient sa il aplicati de o data sau de doua ori pe an, maxim. In cazul in care aplicati tratamentul acasa, respectati instructiunile de utilizare intocmai, pentru rezultate ca la salon.
Acum este mai usor ca niciodata sa ii oferi parului tau ingrijirea de care acesta are nevoie. Cu un tratament atat de revolutionar si la indemana, este o ocazie pe care nu ar trebui sa o ratezi. In plus, ii redai parului tau stralucirea de altadata. Nu trebuie sa va panicati, tratamentul este usor de aplicat, aproape la fel de simplu ca aplicarea balsamului de par si se lasa sa actioneze ca o masca (20 de minute). Tratamentul nu are contraindicatii, dar se recomanda o atentie sporita la persoanele alergice care se afla sub o anumita medicatie (antibiotice) sau au anumite probleme hormonale (afectiuni ale tiroidei), care pot anula efectul tratamentului. De asemenea, nu este recomandat femeilor insarcinate.

Situat in Bulevardul Pipera nr 17, Voluntari, la 3 km de statia de metrou Pipera, centrul dedicat sanatatii parului, Yofi Hair Academy (0722 302 472), pune la dispozitie o echipa formata din traineri si cele mai bune preturi pentru tratamentele Kashmir Hair Botox, Kashmir Hair Argan, Kerastin cu elastina si keratina si multe alte tratamente si servicii de frumusete, precum tuns, vopsit, epilare definitive IPL, cosmetica, laminare gene si multe altele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *